Ел. инструментите. Консумативи.
Chefo77 - майстор
Направо си е перфектен!
От средната серия, не базовките.
Поръчах го, ще видим кога и какво ще дойде. А за гаранцията нещо да кажете как стои въпроса? В сайта на Бош пише, че важи за цяла Европа, но знам ли..
Chefo77 - майстор
Регистрираш го в Бош България и нямаш грижи. Може да им пишеш допълнително с въпрос за гаранцията, а отговора да го запазиш - и да го представиш в сервиза при евентуални приказки.
Благодаря за информацията. Надявам се да не се стига дотам все пак. :lol:
toshetozaz - специалист
Chefo77 написа:
Направо си е перфектен!
От средната серия, не базовките.
Чефо, по-какво се разбира коя серия е по по най от друга?Някоя от буквите ли означава нещо?
EDI - майстор
Да.Три и четирицифрените са леката серия, от там нагоре вече се редят.И според оборудването може да се прецени - вида зарядно, пакетите в комплекта.Примерно серия ХЕВИ ДЮТИ е най-сериозната и има определен набор инструменти в нея.На сайта на БОШ нещата се виждат.Чефо само такива си купува. :-D
toshetozaz - специалист
Мерси за инфото Еди.

Къде ме прати на тоя сайт сега пак се размечтах :lol:
EDI - майстор
То така става, почваш от отвертка и стигаш далече. :lol:
Chefo77 - майстор
Точно както Еди го е описал е. С едно малко уточнение - импакт драйверът е в три разновидности - GDR 120, GDR 12-105 и GDR 12-110. Първият е базовката, втория - с нормален мотор, третият - с безчетков. И третият се води Heavy Duty. При вертовете е малко по-сложно, че са 5 или 6 модела :)
Сега видях, че в комплекта не е винтоверта, а ударният винтоверт. Ооооще по-добре!!!
А на мен само винтоверта ми е от средната серия, но не мисля да го сменям - така или иначе почти не го ползвам покрай импакта. :lol:
Avas_co - майстор
Chefo77 написа:
Точно както Еди го е описал е. С едно малко уточнение - импакт драйверът е в три разновидности - GDR 120, GDR 12-105 и GDR 12-110. Първият е базовката, втория - с нормален мотор, третият - с безчетков. И третият се води Heavy Duty. При вертовете е малко по-сложно, че са 5 или 6 модела :)
Сега видях, че в комплекта не е винтоверта, а ударният винтоверт. Ооооще по-добре!!!
А на мен само винтоверта ми е от средната серия, но не мисля да го сменям - така или иначе почти не го ползвам покрай импакта. :lol:
:-D
Като гледам май и при мен ще се случи тая работа, деа тия импакти, много яка работа.
Мисля си, че мойто гардже е по хубаво, но тук няма да се хваля, че ...

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: