• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
krakalski - специалист
Съгласен с Evdoki и все пак винтоверт vs. гайковерт (BS 12C vs. BSS 12C) кое.
Моля отговорите да не са като на професор "Може и тако и овако"
Все пак парите ги дава жената.
masterrichi - специалист
krakalski написа:
Моля не бъдете срамежливи. :sad:
Купувай Makita и то от Англия има хора от форума които ще ти я доставят.Аз моите машини си ги купих от там .Ето с това се здобих преди една година MAKITA 8444 С 2 батерий за 500 лв. без 3 амп батерия.

Прикачен файл

2009_10_15_192601_143.jpg
2009_10_15_192601_143.jpg (128.17 KиБ) Видяна 4920 пъти
krakalski - специалист
Благодаря на аз съм се спрял на по-малката серия 10.8v пред вид това че ще я използвам рядко и то за домашни нужди.
Гледах и в Англия, но Германците също имат прекрасни предложения а и няма да ми е необходим преходник. Вече ме отказахте от АЕГ мултито.
Впрочем masterrichi ще Ви бъда благодарен ако погледнете в другата тема защото там представих Макитите.
И все пак винтоверта или гайковерта???
masterrichi - специалист
С тези винтоверти на снимката прави почти всичко,като се започне от пробиване на метал с ф 2мм-13мм дърво с плоски свредла до 45мм даже и бъркам теракол с него с 3 скорости , и удар за навиване на болтове.
krakalski - специалист
Уверен съм в това, но аз основно ще ги използвам в къщи за дребни ремонти, а освен това жената също трябва да може да се справя.
А как си представяш тоя "корав инструмент в тия нежни женски ръце"-(Поетичен рецитал на Трендафил Акациев) :lol: Освен това показателите са сравними, а ме блазни че е с LI-ion батерии. Впрочем основното е малкия размер, защото обичам да човъркам мебели (аз съм лош, но ентусиазиран мебелист).
mitko64 - майстор
Не ми е ясно за този гайковерт AEG BSS12C, при положение, че е с литиево-йонни батерии как му дават 12 волта, като един елемент беше 3.6V, три трябва да са 10.8V а четри 14.4V.
krakalski - специалист
На 12V е не само AEG
mitko64 - майстор
krakalski написа:
На 12V е не само AEG
За първи път видях такъв на Meister MAS 12Li и се учудих. Сега гледам и АЕГ. Същевременно Бош, Макита и Де Уолт не виждам да имат машини с такъв волтаж в литиевите си серии. Не ми се връзва и технически.
Kumay - майстор
Да, видеото си заслужава ако искаш да видиш, че AEG-то е най добро!
Но аз лично не съм съгласен, че теста е проведен правилно!
Вижда се, че вадят машините от опаковките и започват да работят. А по колко ток има в батериите? А Kress-а на какво усилие беше нагласен? Ако се порови човек, може да намери клипове с други резултати... :?
Не съм пробвал всичките, нека се произнесе някой, който има поне от две марки!
Иначе успех в покупката, макар че не препоръчвам акумулаторна машина за домашни нужди! За ново жилище или голям ремонт да, но ако просто да я има, ако се наложи - не е оправдана инвестицията! Батериите се скапват от стоене, не от работа!
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 284

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: