Ел. инструментите. Консумативи.
Chefo77 - майстор
То и на импакта лампата има различни режими на светене, така и не ги схванах как се настройват. Налучках такъв, който ми върши работа и гледам да не го разбутам :) :)
Avas_co - майстор
cholev написа:
Моя 18в импакт парксайд също регулира оборотите и броя удари съответно.
Учудващо е че има такива импакти, които не го правят.
Чолев, ти сега какво се буташ при аматьорите с твоите парксайди ?
Сега, който не е барал импакт, не е наясно какво изпуска, бах тоя спусък, аз си мислех, че имам някакви навици от ел.гайковертите ми, да бе, там май е било натискане и до откат, е вчера си играх с импакта в някакви ПДЧ-та, ми много яко, бахти яката работа.
Моя импакт не е от класа на тоя на Чефо, нали не е безчетков( бахти тавталогията), не е двускоростен, единствено бие с 4 АЧ батерия, който му е интересно в другия форум.Аз си имам доводи що си взех баш тоя сет.
Тия дни чета за 18 волтовите хаиванщини, че малкото ми "братче", се е засилило за някакъв изрудски сет на 18 волта.
Е, последно стигнахме до това - https://www.its.co.uk/pd/EYC217LJ2G31R3 ... 2G31R3.htm
Много ги хвалят тия панасоници.
EDI - майстор
По- добре да си вземе трискоростен ДЕВАЛТ или МИЛУЕЙК , ако ще е тежка машина.
Kumay - майстор
Avas_co написа:
Тия дни чета за 18 волтовите хаиванщини, че малкото ми "братче", се е засилило за някакъв изрудски сет на 18 волта.
Е, последно стигнахме до това - https://www.its.co.uk/pd/EYC217LJ2G31R3 ... 2G31R3.htm
Насе! Като им гледам параметрите на тези машини - доближават се до 12(10,8)V на Milwaukee. Ако направя такъв сет с 4Ah батерии ще излезе и по-евтино по сегашната акция, а и машините ще са доста по-леки.
Virtex - майстор
Avas_co написа:
Не знам какво им хвалят...но за тези пари единственото хубаво им са 3те батерии.

Но дори и там нещо излежда странно тази 5Ah батерия. Ако е с 15 елемента (5 х 3 реда) самата батерия ще е огромна за това, което "дава".
bat_danio - специалист
Аз така като я гледам си е 5х2реда. Защо да е 3 реда за 5А 2 реда по 2,5А елементи е напълно в реда на нещата според мен няма да е по голяма и тежка от аналогична Бош/Макита
Virtex - майстор
Възможно е, просто може уреди да са малки и да изглеждат огромни батериите.

Иначе за по-малко се намира DCK266P2T. А там параметрите вече са други :)
Avas_co - майстор
Virtex, батерията е със сигурност от два пакета ( с по пет елемента всеки) вързани в паралел по 2, 5 АЧ всеки.
Хвалбите са по принцип за Панасоник, личен опит нула, аз като цяло не съм много за, даже хич, че при нас сервиз и части ...
Така или инъче варианта отпада, че като се загледах, ми тя цената била без VAT (ДДС) и се обезсмисля.
Ники вкара доста интересна оферта с тия Милоукита, та чак на мен леко ми е ..., че забих други машини, но аз имах едни леко по-специфични изисквания към верта, та си взех едно от двете, което ги покрива.
Тоя DeWalt също интересен, но ще го видим моя човек, какво ще си хареса.
cholev - майстор
Пичове радвайте се на техниката няма ядове (е па ли за илядо лева :-D )
Сега сериозно- въпроса е:
За чий к*р тежка батерия 5Ач, а не две за 2.5Ач. Абсолютна безмислица и подигравка с юзера. Да държиш 2 пъти по тежка батерия в ръка на принципа 'нека ме боли ама да е по голяма.' :?
Ами сменяй 2 леки по 2.5 вместо кютук 5Ач. Баси садомазото :-D
Avas_co - майстор
cholev написа:
Пичове радвайте се на техниката няма ядове (е па ли за илядо лева :-D )
Сега сериозно- въпроса е:
За чий к*р тежка батерия 5Ач, а не две за 2.5Ач. Абсолютна безмислица и подигравка с юзера. Да държиш 2 пъти по тежка батерия в ръка на принципа 'нека ме боли ама да е по голяма.' :?
Ами сменяй 2 леки по 2.5 вместо кютук 5Ач. Баси садомазото :-D
Чолев, що пак се буташ при аматьорите ?
Сега, какво да направим, че не сме дорасли за техниката на пАРКСАЙД.
Нямам идея как е при твоята профи техника, но принципно един 18-20 волтов акумулатор е направен от десет елемента от два пакета вързани в паралел, там на колко им е капацитета не влияе чак пък много на теглото.
Та моля те, коментирай си там, каквото си знаеш по тема Уидъл, и си свиркаи по други теми.
Лека вечер.

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: