• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 50
Ел. инструментите. Консумативи.
Vulio - напреднал
Чета коментарите Ви и неможах да се сдържа да дам и моя коментар за марката Спарки.
Притежавам 3 продукта на тази марка Спарки, 2бр ъглошлайфи и 1бр дрелка.
От дрелката съм много доволен, но от 2-та броя флексове ................просто нямам думи.
До такава степен са опасни за работа, ужас, човек трябва да държи здраво флексата и да се моли диска някъде да не заклини.
Моделите са стари като цяло, незнам новите дали са с подобрена технология, но се съмнявам.
Малкия флекс биеше от както го бях взел, носих го къде ли не на ремонт, така и не установиха от какво му е.
Големия флекс примерно при рязане, вибрациите са му толкова големи, че единия път ръката ми се беше подула. :vom:
Примерно разликата с Макита е от тук до луната, незнам какво би ме накарало отново да си купа нещо от тази марка.
За мен е в сила максимата нищо не даваш ==> нищо не взимаш. :rock:

Поздрави!
Kumay - майстор
Vulio написа:
...Малкия флекс биеше от както го бях взел, носих го къде ли не на ремонт, така и не установиха от какво му е.
Големия флекс примерно при рязане, вибрациите са му толкова големи...!
Провери си шайбите и гайките на диска да не са криви! В сервиз ако не пробват с диск, не могат да намерят проблем, и съответно да го отстранят!
forski - специалист
Вчера си поръчаш една бормашина/винтоверт от пролетната им промоция,дали не сбърках :?
Машинката е ето тази http://devimax.com/Tools/Culture/bg/Tool/20/Tools.aspx
След като я поръчах през сайта им,ми се обади техен служител и ме увери че при настъпване на гаранционно събитие няма да има никакъв проблем и ще ми я ремонтират,транспорта до Ловеч е за тяхна сметка.
h_service - специалист
``Транспорта за тяхна сметка,в гаранционен срок ще се ремонтира....`` , а ако са ти дали и 3 години гаранция,като на Makita или Bosch,това sparky Няма да има конкуренция :lol: :lol:
forski - специалист
Eeee да не издребняваме,гаранцията е една година все пак машинката струва само 59лв. а не 129лв. като Макита (говоря примерно).
Транспорта от Ловеч до Севлиево беше за тяхна сметка което ми направи много добро впечатление,има и 5 бр. свредла подарък.
Явно е много кофти серия и гледат да се отърват от нея по-възможно най бързия начин :lol: :lol:
По-принцип залагам на друга марка инструменти но в този случей просто не ми се даваха 3 пъти повече пари за нещо което ще го използвам изцяло за любителски цели,дано си изкара поне гаранцията :?
imarh - специалист
forski написа:
Eeee да не издребняваме,гаранцията е една година все пак машинката струва само 59лв. а не 129лв. като Макита (говоря примерно).
Транспорта от Ловеч до Севлиево беше за тяхна сметка което ми направи много добро впечатление,има и 5 бр. свредла подарък.
Явно е много кофти серия и гледат да се отърват от нея по-възможно най бързия начин :lol: :lol:
По-принцип залагам на друга марка инструменти но в този случей просто не ми се даваха 3 пъти повече пари за нещо което ще го използвам изцяло за любителски цели,дано си изкара поне гаранцията :?
Имам BR - 100E от половин година и кусур - НЕВЕРОЯТЕН ИНСТРУМЕНТ. Изключително удобна и лека. Най-много ме радва това, че се събира в куфар (19") заедно със всичките ми ръчни инструменти. 350вата за достатъчни са разпробиване на дупки до 10мм в дърво и метал. Като винтоверт също се справя, макар и с нисък въртящ момент.
forski - специалист
Пу,пу,пу дано,дано :)
Ronin - специалист
Аз имам една BUR162МЕ и на пук на всички работи вече 17 години,а за тая малката бормашинка и аз съм се замислил...!
kok4o - помощник
forski написа:
Вчера си поръчаш една бормашина/винтоверт от пролетната им промоция,дали не сбърках :?
След като я поръчах през сайта им,ми се обади техен служител и ме увери че при настъпване на гаранционно събитие няма да има никакъв проблем и ще ми я ремонтират,транспорта до Ловеч е за тяхна сметка.
А доставката за чия сметка е, щото в магазина е с 10 лева по скъпа, и леко се обезсмисля тази оферта.
forski - специалист
kok4o написа:
forski написа:
А доставката за чия сметка е, щото в магазина е с 10 лева по скъпа, и леко се обезсмисля тази оферта.

Oт Ловеч до Севлиево доставката е за сметка на магазина в Ловеч,пратката идва с Европът само че не ти я носят на адрес а трябва да отидеш и да си я вземеш от офиса им - (транспорта е за тяхна сметка)

p.s. плащаш 59лв. колкото е цената в сайта :)
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 50

Тема "Инструментите на Sparky - Ловеч" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: