• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 75
Ел. инструментите. Консумативи.
DundyTheCroc - майстор
Оригинално е, проверих го на секундата :wink:
dundi - специалист
Allan написа:
От един колега от от Блейдфорума Стилопосум се казва продава ги същите ножчета за 75 лв, а на някои сайтове искат даже 95 лв

ПП И аз да попитам нещо мисля си дали след като имам камъни за заточване дали да си взема на фолнкнивен дц 4
Аз го имам дц4, по принцип си е походно точило, върши добра работа, можеш да точиш всичко на него, в каквато комбинация искаш. За подържане на остротата на един сгъваем мисля че ще е добре.
Но според мен ако имаш няколко камъка с различен грит е по добре да си точиш на тях. Аз все оше нямам много камъни, а и не се справям толкова добре с тях, по лесно ми е със шкурка.
Allan - специалист
Имам няколко камъка и диамантено точило, но сега имам мерак на керамика поръчах лански мини крок стик да пробвам, пък може и да ми хареса и да взема големия и още 2 керамични острилки (lanski dog bone, lanski spyder) последната керамика става и за серетирни остриета.
VLADO66 - майстор
Да не отварям нова тема-старата бормашинка на Елпром Ловеч сдаде багажа и на бърза ръка поръчах http://www.onlinemashini.bg/udarna-borm ... 710w-/8913 .Разликата с модела 815 предполагам е само бързия патронник и куфара?За тия пари май си заслужава,няма да я ползвам професионално,някоя друга дупка,кофа лепило и т.н.
Георги Иванов(алцек) - специалист
Гледам доста хора са се похвалили с инструментите си ,та рекох що да не се похваля и аз.
Видях една бормашина да се продава и ме осени идеята да продам моята и да взема тази която е внос от Англия и която открих случайно.
Моята също беше Англичанка,но само 250W. и ми идваше слабичка,тази е 500W.и с патронник до 16 мм.Малко и опресних боичката и прие приличен вид,тук таме имаше ръждичка и което успях премахнах.Ето я и новата придобивка.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Тази таблица трябва да си я преведа по някакъв начин,че сега я гледам и нищо не отбирам за какво иде реч.
sstefanov - майстор
Отляво са комбинациите на ремъци за съответните обороти.
По средата са инструкции за безопасност.
В дясната таблица са оборотите за съответния материал и диаметър свредло.
ivouz - специалист
Значи ,лявата е за оборотите при различните позиции на ремъците различни обороти1
Втората ,при диаметър на свредлото ,обороти при различните материали.
Писали сме едновременно.
Chefo77 - майстор
Да се пофаля викам ... Много е яко като спестиш едни пари (144.95) и вместо да купуваш ново реле с електроника за подгрев на колата, вземеш че поправиш своето си... Да взема да си купя някоя залъгалка викам :)
nikolson - майстор
Айде купувай го туй ренде, че на пъпа ще ти излезе :lol:
Allan - специалист
На добра машина си попаднал
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 75

Тема "Да се похваля" | Включи се в дискусията: