• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
Ел. инструментите. Консумативи.
griffin - майстор
Митко възможно е да имат константна електроника в каналокопача на циркуляра им е с константна електроника а според мойте на блюдения купуват стари лицензи на съществуващи машини за тяхната марка.
Чефо имам точно рендето на парксайд и 2мм на тоя двигател не е проблем предполагам и 3 моля като го купиш дай мнение, няма нищо общо между китайските ватове и това което ние разбираме под ватове. Давам пример 2 шлайфа единия таурус другия на бош 125-ци тауруса е 800 боша 720 е боша не усеща като режа. Както и да е та за рендето.
Единствения недостатък който ме дразни е, от време на време трябва да се чисти дупката за стружките понякога се набива не успях да разбера защо. Има удобно краче така че ножовете да не опират масата като го оставяш имаше линк преди това ако ти се чете подробно. Иначе за 3мм рендосване не знам какво ще дялкаш с него мен реално ми се е налагало да работя в диапазона 0.1 до около 2 на едни мнооого груби талпи и то щот ме домързя, даже на абрихта рядко пускам дебела стружка т.к по лесно е да го минеш 2 пъти отколкото да отнемеш повече отколкото ти трябва :-).
mitko64 - майстор
Май в следващата партида инструменти ще пуснат големия ъглошлайф 230мм. и този път мисля да го взема за тъста. Някой помни ли на каква цена беше преди? Иначе съм мераклия и на потапящото се циркулярче, но като им занам на нашите номерата, сигурно ще му измислят около 130лв., колкото беше предния път. Колегата dpp пробва ли компресорчето за боядисване, че ми подариха един професионален пистолет, а съм в провинцията и няма как да пробвам? С дремелчето сигурно ще се разминеме!
razli4en73 - специалист
Големия шлайф и аз го чакам.Мисля на 88лв. го бяха пуснали преди година и нещо.Сега като гледам на снимката ,май е от по новия с черна алуминиева глава и предпазител.
dpp - специалист
Къде го гледате тоя шлайф бре...Ще го пускат ли?
mitko64 - майстор
На последните страници на Lidl. service, инструменти Parkside. По принцип което го качат там с упътване на български, го пускат до две седмици. Но не съм сто процента сигурен. Иначе си е старият модел А1.
griffin - майстор
Тук на 26-ти е обявен че ще пускат големия шлайф на цена 40 евра. В бг може би ще го пуснат или по това време или по късно ако стигнат бройките :-)
ttt - специалист
ferrari4456 написа:
Ако питаш за това:
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-8222CB9F ... il&id=6658
имам този от старата промоция, няма ги ключетата, но гедорето е подобно.89 части е моето и бих казал, че си струва моето където май беше 69лв, доста здраво излезна, като разглобих доста коли из основи.
Точно за това питах. Аз предното го изтървах докато се чудих дали да го взема или не. Това обаче е с повече чаркове вътре (216) и май го пускат за първи път. Не успях да го намеря из http://www.lidl-service.com, а и не съм го видял досега да е пускано.

А шлайфа ще го пускат ли тея дни, че и него изпуснах кога го бяха пуснали преди няколко седмици...
anabolicbeast - специалист
ttt написа:
ferrari4456 написа:
Ако питаш за това:
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-8222CB9F ... il&id=6658
имам този от старата промоция, няма ги ключетата, но гедорето е подобно.89 части е моето и бих казал, че си струва моето където май беше 69лв, доста здраво излезна, като разглобих доста коли из основи.
Точно за това питах. Аз предното го изтървах докато се чудих дали да го взема или не. Това обаче е с повече чаркове вътре (216) и май го пускат за първи път. Не успях да го намеря из http://www.lidl-service.com, а и не съм го видял досега да е пускано.

А шлайфа ще го пускат ли тея дни, че и него изпуснах кога го бяха пуснали преди няколко седмици...
Колега, ъглошлайфа, който си изтървал преди няколко седмици беше 125мм, а този който евентуално ще пуснат сега е 230мм!
resistbody - майстор
Не е нищо особено тоя 125мм-тровия... Неудобен е за работа, много вибрации, много шум,регулирането на оборотите стават да се ползват като плавен старт само, зле направен щит... уж 1200вата, почти няма разлика със 700ватов СКИЛ (не знам модела преди 6 години съм го купувал).
Единствените му плюсове са ниската цена и 3-те години гаранция... та ще го карам докато изгори :-D :snakeman:
brum - майстор
И аз чакам тоя 230ката. Че имам две пружини за легло да отрежа (не минават през вратата), а нямам с какво ... С малкият (115мм) е някаква голяма мъка ...
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20

Тема "Бюджетен (любителски) ъглошлайф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: