превързан пръст,та видях колко е внимавал.Може някоя баба да е виновна за сакатлъка

превързан пръст,та видях колко е внимавал.Може някоя баба да е виновна за сакатлъка
h_service написа:Аз продавам и 115 и 125 циркулярни дискчета .На всички клиенти им казвам,че не съм съгласен с такава комбинация .Няма значение флекса дали е фирмен или не,но като ги търсят какво да ги правя...!Въпрос на личен избор!
ESPACE написа:Наранена им е лявата ръка, защото държат детайла с нея. И за още по голяма тъпотия държат пред диска. Ако държиш с две ръце и винаги с внимание и мисъл не виждам как може да стане нещо освен ако не изтървеш шлайфа или не паднеш върху него. Знам че е опасно ама понякога се налага да се ползва.Тооочно. Не мога да си представя, кой може да си мислиш, че СИ, за да си повярваш, че ще удържиш с една ръка и детайла, и шлайфа да не мръднат с милиметър ....
ESPACE написа:Наранена им е лявата ръка, защото държат детайла с нея. И за още по голяма тъпотия държат пред диска. Ако държиш с две ръце и винаги с внимание и мисъл не виждам как може да стане нещо освен ако не изтървеш шлайфа или не паднеш върху него. Знам че е опасно ама понякога се налага да се ползва.И кое по-точно държиш с 2 ръце? Детайла или шлайфа?
rolls написа:А познай кое държа с две ръце?
И кое по-точно държиш с 2 ръце? Детайла или шлайфа?
Ако държиш с 2 ръце детайла с какво държиш шлайфа?
А ако държиш с 2 ръце шлайфа с какво държиш детайла?
ESPACE написа:Е, па това ще е втората най-голяма глупост - да настъпиш с крак това, което ще режеш с този диск. Първата голяма глупост е ясна- това, че въобще ползваш такъв диск. На какво разстояние се оказва кракът ти от тази недомислица?rolls написа:А познай кое държа с две ръце?
И кое по-точно държиш с 2 ръце? Детайла или шлайфа?
Ако държиш с 2 ръце детайла с какво държиш шлайфа?
А ако държиш с 2 ръце шлайфа с какво държиш детайла?
Детайла или е стабилно хванат или съм го настъпил с крак. Трета ръка още не ми е била необходима, въпреки че въобще не би била излишна!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: