Ел. инструментите. Консумативи.
VLADO66 - майстор
За да изкара 5 годишната гаранция.Само че никой не продава такива смотани вериги като консуматив, а и явно тази верига е супер евтина и е сложена за да докарат тази цена.
bigdragon - майстор
VLADO66 написа:
Ми има 10 санта от зъб до зъб :shock: :x
Вярно ли виждам между режещите звена, че има по един допълнителен "чистач" :lol:

Изображение
VLADO66 - майстор
Ми има.Като махнах кожуха и видях веригата, избухнах в смях, а продавача ме погледна доста озадачено :-D
bigdragon - майстор
VLADO66 написа:
Ми има.Като махнах кожуха и видях веригата, избухнах в смях, а продавача ме погледна доста озадачено :-D
Дано машината не е изработена така, че да изисква такава верига... :?
bigdragon - майстор
fore написа:
Ограничители ! :) :prayer:
Или чистачи в кавички...
Иначе си прав, добре е да се използван правилните наименования.

ПП Бях чел някъде, че такива вериги се слагали заводски на някои машини, за да се товарят по-малко в процеса на разработка. Да, но дори и да е така, това важи за моторните, а не за електрическите машини...
Последна промяна от bigdragon на вт юни 21, 2016 9:51 am, променено общо 1 път.
VLADO66 - майстор
bigdragon написа:
VLADO66 написа:
Дано машината не е изработена така, че да изисква такава верига... :?
Дано, но не ми пука- често имам път през Баухаус и ще им я нося ако се наложи.Сега видях че е производство на Ейнхел.
Ето я http://www.onlinemashini.bg/elektri4esk ... 200w-/5230
profesionalist_wood - майстор
Искам да попитам всички. Къде да занеса на профилактичен преглед бензиновата си резачка Хускварна 135. Защото искам и да гледам как я проверява,да не й откраднат частите и да му имам доверие на майстора. Не искам да я носа в магазина откъдето я купих защото срещнах грубо отнюшение от персонала впоследствие, та...
dragozow - майстор
Това с рехавите вериги се прави на по-слабите машинки за застраховка на производителя. За гледането на ремонта питай близките ти сервизи, в страницата на Husqvarna ги има. При нас може да гледаш, но трябва да се съобразиш с графика за преглед на машини на майстора, сега се е зарил в триони и моторни коси. Други пък не обичат да ги гледат, принципно нямаш работа вътре в сервиза. Да ти откраднат частите във фирмен сервиз...не съм сигурен, за какво са им?

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: