Ел. инструментите. Консумативи.
profesionalist_wood - майстор
Бях в друга държава. На един колега му подменили частите на колата със стари и му казали че е поправена. Обаче имал усещане че нещо не е наред и нали има добра памет и какво да види-подменени частите със по-стари и после гюрултия.Става дума за държава на югоизток
Все пак проверката е висша форма на доверие.... пари са дадени
fore - майстор
Ходи в магазина на бул. Сливница. Майстора е пекан и ги прави даже и на касата. :mrgreen: Аз от него си купих ключ за съединителят на 36-тицата.
Тия на цар Самуил до Женският пазар се изпедерастиха и не продават инструменти, не правят намаления, продават Китайки - абе пълни.......
Последна промяна от fore на вт юни 21, 2016 2:06 pm, променено общо 1 път.
dragozow - майстор
profesionalist_wood написа:
Бях в друга държава. На един колега му подменили частите на колата със стари и му казали че е поправена. Обаче имал усещане че нещо не е наред и нали има добра памет и какво да види-подменени частите със по-стари и после гюрултия.Става дума за държава на югоизток
Специално дистрибуторите на Husq ги познавам всичките и си мисля че никой не би направил такова нещо. Още повече че повечето не са дистрибутори и сервизи от вчера. Та виж на страницата кои са най-близо до теб и им звънни един телефон.
pansim - майстор
Колега, ама вярно ли мислиш така?
Все едно аз да извадя ИГБТ от някой работил инвертор и да му сложа нови, а старите...какво да ги правя :lol: Какъв е смисъла??? при условие че до мен по всяко време имам поне 30 бройки нови!

Все пак твоята машина е работила т.е. има някакво естествено износване и едвали човека в сервиза ще опре до твоите части втора употреба. Това просто не ми се побира в ума като начин на мислене и действие...
pansim написа:
Колега, ама вярно ли мислиш така?
Все едно аз да извадя ИГБТ от някой работил инвертор и да му сложа нови, а старите...какво да ги правя :lol: Какъв е смисъла??? при условие че до мен по всяко време имам поне 30 бройки нови!

Все пак твоята машина е работила т.е. има някакво естествено износване и едвали човека в сервиза ще опре до твоите части втора употреба. Това просто не ми се побира в ума като начин на мислене и действие...
Ми като не знае човек какво правят зад стените на сервиза...Иначе има тарикати които могат да подменят хубавите части със стари и дефектни и да ти го пробутат за ,,ремонтирана,, а с откраднатите части ще ги продадат на друг балък. Нали изгониха един дето пренавиваше мотори понеже крадеше доста чарколяк
pansim - майстор
В днешно време, подобен тип поведение е равно на самоубийство. Има ли някой скоро изпатил по този начин???
Интересно ми е ...
pansim написа:
В днешно време, подобен тип поведение е равно на самоубийство. Има ли някой скоро изпатил по този начин???
Интересно ми е ...
Има има http://www.opelclub.bg/index.php?showtopic=129149
http://www.nekorektno.bg/2015/04/14/%D0 ... %83%D1%80/
Има и един тип в единия от двата пежо форума дето мами и примерно му я караш колата да ти смени накладките на спирачките и на следващия ден си тръгваш със същите накладки които не са подменени но ти казва че са ,,нови,, и айде 80 лв....
Те и аз изгорях с бая пари за инжекцион който се оказа втора употреба че и дефектен :axe:
VLADO66 - майстор
Поръчах тази за 210лв. http://www.stiga.com/products/stiga_en/ ... 416-q.html По натам може да драсна няколко реда дали е сполучлива и как се държи.
koveslav - майстор
VLADO66 написа:
Поръчах тази за 210лв. http://www.stiga.com/products/stiga_en/ ... 416-q.html По натам може да драсна няколко реда дали е сполучлива и как се държи.
Няма страшно,ще слуша.
tiramisu - помощник
Привет, търся бензинова резачка в ценови диапазон max 350 лв. По ниската цена е още по приемлива. Ще се ползва за 10-тина кубика годишно и щъкане из двора. Какво бихте ми препоръчали. Благодаря.

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: