• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 64
Ел. инструментите. Консумативи.
monilan - специалист
Вземи си Спарки. Имаме я от 7-8 години, като до сега сме нарязали с нея над 15 кубика дърва, естествено като сменихме няколко вериги. С машината никакви проблеми, стига веригата да е наточена реже като змей. :roll:
Kumay - майстор
monilan написа:
Вземи си Спарки. Имаме я от 7-8 години, като до сега сме нарязали с нея над 15 кубика дърва, естествено като сменихме няколко вериги. С машината никакви проблеми, стига веригата да е наточена реже като змей. :roll:
Визираш TV1840! Този модел вече не се произвежда...
monilan - специалист
Kumay написа:
monilan написа:
Визираш TV1840! Този модел вече не се произвежда...

Сега машината не е пред мен, пък и не и помня номерацията, но помня че имаше мощност 1800W. Но впечатленията са ми че е желязна машина. Най вероятно вече не я произвеждат, тъй като е доста стара като модел. Но все пак имат нови модели, като предполагам, че и новите им машини са със същото качество. Само дано не греша. :? :)
Здравейте на всички. Искам да ви попитам за този трион,
http://electron.bg/makita-uc4530a-p-541 ... QgySDXfQ78
то май вече е късно, поръчах го вече :cool: .
Първо се бях спрял на McCulloch PМ 2200 като цена качество най-доброто на пазара, но ми попадна каталога на Makita и видях за промоцията и за 100 лв повече и се застрелях с нея. И сега я чакам да ми я доставят само че не по-интернет ами от магазин където е и сервиза.
Kumay - майстор
Не си сгрешил - машината е много добра!
Не знам за какво я взимаш, но ако е за домашни цели, можеше да спестиш към 100-140 лева и да купиш по-ниския клас UC3520A, UC4020A. По-нисък клас но стават и за строителни обекти!
Със здраве да я ползваш!
Ами ще я ползвам пред къщи и ще режа 1 или 2 камиона дърва на година. Като я взема ще пусна снимки
mitko64 - майстор
Един, два камиона си е сериозна експлоатация за електрическа, ако са наведнъж. Давай и технологични почивки за охлаждане.
EDI - майстор
Ще издържи, но наистина трябва охлаждане чат-пат, все пак не са предвидени за постоянно натоварване.Аз имам един БОШ, 30S , ползвам го за всякакви неща, /не режа такива количества дърва с него/, добре си се държи вече 4 години.За тези пари и за такава работа обаче, бих си взел бензинов, цените са сходни.
mitko64 - майстор
При мене като почне дървената офанзива, обикновенно режа три пъти по 10 кубика наведнъж. Ползвам щил 039, но мисля и, че нещо по- среден клас ще се справи, примерно Мак Клош или Партнер, стига да е бензиново. Електрическата я ползвам за барбекюто, за подпалки, нещо дърводелско или в градината за кастрене. Обикновенно до половин кубик най- много. Иначе от дебели и твърди дървета машинката не се плаши, просто не е предвидена да я надувам цял ден.
dragozow - майстор
Вземи бензинова ако режеш повечко. McCulloch имат нови модели с еко двигатели на доста прилични цени.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 64

Тема "електрически верижен трион" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: