• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 101
Ел. инструментите. Консумативи.
dragozow - майстор
Ако е български ще е скъп. А и уж 200А ама за електроди до 3.25 мм....иначе изглежда български, съдейки по дизайна. Някои и преди беше писал за тази фирма, но не съм чул нищо.
pavkatay - майстор
dragozow написа:
..... но не съм чул нищо.
Драгозов, ами какъв търговец на електрожени си като не си чувал за първия и то водещ производител на инвертори в България? :razz:
dragozow - майстор
Може наистина да са първия, но със сигурност не са "водещ". Знам че съществуват, но не виждам по магазините техни неща. А обикалям и комуникирам с доста фирми в бранша. Някой разбра ли колко струва 200А машината? Между другото някой ако търси телоподаващо Вики правят модела 170 на 180 ампера в нова компактна кутия на същата цена.
agj - майстор
pavkatay написа:
dragozow написа:
..... но не съм чул нищо.
Драгозов, ами какъв търговец на електрожени си като не си чувал за първия и то водещ производител на инвертори в България? :razz:
Може да са първия но не са водещ производител на инвертори !
Някой бе писал за тази фирма но освен този апарат нищо друго произведено от нея няма !Що за водещи са тогава ?
dragozow - майстор
В офроуд форума намерих малко информация за фирмата. Човека си ги правел в мазето, били хубави, но цените били много високи, не уточняват. Пуснах едно запитване за цени и ще постна като отговорят. Ако всичко се прави в България цената няма да излезе, те и за това повечето внасят готови или полуготови машини.
dragozow - майстор

Код: Избери всички

Във връзка с проявения от Вас интерес относно зав. инвертори Поли:
цени без ДДС
Поли-200С - 550лв.
Поли-200СТ-580лв.
Поли-290С /трифазен/ -750лв.
Режим на работа ПР100%
за Поли 200С  - при околна температура 32 градуса
за Поли 200СТ- при околна температура 38 градуса
Гаранционен срок - една година
Гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Николай Попов- управител
GSM 0898 508 119
Пуснах питане и колко му е пв-то на 200А, гложди ме това за 3.25 мм електроди. Реално ако има 200А би трябвало да гори и 5 мм.
dragozow - майстор

Отклоненията на PR режима в проценти се изменят незначително в интервала от токово натоварване от 130 до 180 А.
Демек на 200А процентите са други.
profesionalist_wood - майстор
Много мъглява история с това ПВ :lol: Поръчайте го електрожена със събраните пари от потребителите на форума чрез СМС,банкови преводи,чекове и започвайте да заварявате :-D
agj - майстор
dragozow написа:

Отклоненията на PR режима в проценти се изменят незначително в интервала от токово натоварване от 130 до 180 А.
Демек на 200А процентите са други.
Ами така излиза!Пък и не би могло да е по друг начин ,аз все още не съм срещал заваръчен апарат със ПВ 100% на максимален ток !
dragozow - майстор
Абе има, но струва други пари. Даже и 60% да има на 200А е добър.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 101

Тема "Покупка на ЕЛЕКТРОЖЕН" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: