Ел. инструментите. Консумативи.
EmoZ - специалист
solo5 написа:
EmoZ написа:
Solo виж к'во направих с тръбите в мокрото и в кенефа :) , нали и ти се бориш с такова чудо в банята.
EmoZ супер е станало
можеш ли да качиш снимка преди да сложиш гипсокартона,
да видя с какви елементи си го направил (само UD или има и нещо друго :roll: )
По-късно довечера ще погледна какво имам в телефона и ще кача, ако няма, за теб - свалям кашона! :)

Има и CD той основно сържи ръба, поиграх си, вероятно има и готови елементи, но аз не ги разбирам много.

Успех.
solo5 - майстор
EmoZ написа:
ако няма, за теб - свалям кашона!
еее, няма нужда
но за тази приказка имаш 1 каса бира :partyman:

моя майстор искаше да ги прави само с UD :?
ама нещо не ми вдига телефона и може и да го сменям

P.S. а ми се виждаше добър :roll:

P.S.2 Преди да шпакловаш гипсокартона грундира ли го?
Използва ли лента за ъглите?
EmoZ - специалист
Еееее каса бира - водноооо колелоооо! :)

Имам снимки само на конструкцията на кенефа, с UD и CD e, на тръбите кутията е абсолютно сходна но изправена верикално в ъгъла.

Та ето . . . сигурно има и много по-елегантен начин, вероятно си има и специални елементи, но аз съм пълен лаик.

Прикачен файл

wc_3.png
ето го сглобено с CD-тата . . .
wc_3.png (114.77 KиБ) Видяна 3638 пъти

Прикачен файл

wc_2.png
поглед отгоре . . .
wc_2.png (119.14 KиБ) Видяна 3638 пъти

Прикачен файл

wc_1.png
рамката от UD-тата . . .
wc_1.png (118.25 KиБ) Видяна 3638 пъти
Чаро - Акълия
Хм, :? темата не беше ли за винтоврътки? :)

Както казаха Велси и Гуфос Скила не струва. Моя се включва сам! И веднага засмърдява на изгоряла намотка! Чакам го (още е в гаранция) и ще го нося.
Не разбирам как въртите картон с акумулатпрен винтоверт.
Аз го имам от скоро (вече бях свършил картона) но днес се наложи да врътна една стеничка и го ползвах. Ми то само за дюбелите става щот е без кабел та го меткам насам-натам. Иначе кат Фана картона с макитата (6821) и .....
adgj написа:
Здравейте,
батерията на моята железна машина PRACTA си отива. Нова батерия струва 50 лв., та си мислех направо да се обзаведа с нова машинка на поносима цена. Допадна ми един Блекендекер, НО на 12v. Моята машина е на 14v и работи дълго време , като бесна/ремонт с изработка на мебели на 2 офиса и 1 апартамент/. Въпроса ми е много ли ще се усеща разликата между двете машини. Като параметри са еднакви с изключение на волтажа. Ще съм ви благодарен за мнение и насоки.

http://www.kupilisi.com/product_info.ph ... s_id=8759-

тъкмо в твоя клас ( от 60-180лв. )

Тема "Акумулаторна бормашина /винтоверт/ 14 или 12 волта?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: