Ел. инструментите. Консумативи.
velev-klima - специалист
Как изобщо не ми е идвало на ум за тази функция.
Едно благодаря.
HX_Vextor - специалист
Във фирмате имаме метабо 18 волтово и това със сигурност е най-здравият винтоверт попадал ми някога .. Батерийте държат по цял ден на интензивна работа

Метабо без да му мислиш
Добър вечер!
Имам METABO BSZ 14.4, той е здрав и мощен.
Има гаранция от 3 години на тялото и 1 година на батериите.
Изображение
Имам опит с Metabo около 5 години и батериите им не мърдат.

Моят личен топ 3 е:
1. Dewalt dc720 18v
2. Metabo
3. Makita LCT200W 18-Volt Compact Lithium-Ion
Kasper - специалист
По въпроса за пулсовата функция на Метабо - полезна ... но .. поврежда ел. двегателя. новите машини са както на всички производители - made in China. Проблема тук е с резервните части - ако по някаква причина ти откажат гаранция във Киров .. ще ти отрежат главата от кръста за ремонта. Последният ми случай - отрезна машина за метал с 350мм диск - ротор на Метабо 240 лв. сложи и лагери и т.н. - ремонт 300 лв. Отрезна машина на Макита ротор 100-120 лв. ... не бих си купил Метабо. И за перфораторите им има какво да кажа но не е тук мястото.
Ползвам една 8 годишна Макита 9,6 V, която скоро оборудвах с нови акумулатори на MAKTEK (просто акумулаторите са с по различен цвят и са на половин цена .. изпилих едно зъбче и вече 1 година съм с тях).
alexpet - напреднал
Аз също ползвам Метабо 14,4 - импулсно - вече 7 месеца. Въпреки странната си форма е перфектно балансиран. Батериите се зареждат бързо и държат доста. Доволен съм.
gaspar - напреднал
Време е да изкажа впечатленията си.Страшно съм доволен от машината-мощна,добре балансирана,батериите издържат много и се зареждат за около 30 мин.Ако трябва да съм честен е малко по-тежка,но все пак не е с литйево-йонна батерия.Незнам как седят нещата със сервизирането,но всепак е сериозна марка и се надявам да не се стига до там :) До момента имам над 3000 винта завити с нея.Страшно съм доволен и смятам,че цена - качество е най-доброто.Не робувам на марки.Препоръчвам я на всички

Тема "Винтоверт METABO ?!? Помогнете !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: