Ел. инструментите. Консумативи.
griffin - майстор
еее пичове споко де човека няма да отваря сервиз :-) вие почнахте с профи марките :-)
Gofuss - специалист
Я дайте да я подхванем тая тема наново .Моят "зор" е откъде да си купя свесни маламашки за шпакловане.Накупих си какви ли не размери маламaшки на Pik Tools и мале мила като взех да работя с тях .......като ги позагледах :shock: такава крива неръждаема ламарина на инструмент не бях виждал.Гледам каталога на Marshalltown и ми текат лигите дет се вика, но не ми се харчат толкова пари :? засега.Та препоръчайте ми някаква марка инструменти :?: и откъде мога да ги закупя естествено
masterval - майстор
За обикновени шпакловки или за нещо по-засукано, например стуко и пр.?
Ако е за обикн., продават добри германски неръждавейки, сега не знам цените, вероятно 48 см е около 25 лв.
Gofuss - специалист
Няма засукани работи не съм го усвоил тоя занаят със стукото.Става въпрос за вътрешни шпакловки и такива за топлоизолации. Малък проблем е че не харесвам много маламашките със единичен държач на дръжката .Все пак кажете ми марка
n.yaneff82 - специалист
ето това ти трябва издръжливи са и цените са добри http://www.topmaster.bg/bg/home.html според мене се опитват да копират стенли ,друго твърдят ,че е патентована марка , но аз ползвам доста техни неща даже и професионално и съм доволен

Погледни и тук това също са добри инструменти http://www.vesto.eu/front/index.php
housedoktor - майстор
Topmaster копират предимно Стенли ,даже и Таджима .За цената си ги бива ,но са далеч от оригинала все още.Въпреки ,че са 1:1 в дизайна но разликата идва от явно от материала.
n.yaneff82 - специалист
топ мастер за вкъщи са си направо върха , а за дизайна си прав докарали са го ,само ,че изолацията на ел инструментите им е слаба и метала като сплав е по мек
masterval - майстор
исля, че става въпрос за профи употреба, а не за вкъщи...
Той Gofuss всичко ще си каже. А за дръжката - според дължината - по-късите са с едностранна, по-дългите - с дълга двустранна дръжка. Ако не работиш на въже, можеш да търсиш дълга маламашка на "Шулер", много корава и издържлива!
Gofuss - специалист
Какво има да казвам ?Инструментите ми трябват да изкарам някой лев.Някой щастлив ден ще си купя инструменти на Marshalltown сега не ми се дават толкова пари за такива инструменти. Та затова ми беше питането, искам да ми препоръчате някоя марка.
n.yaneff82 - специалист
топ мастер , изпробвани са

Тема "Ръчни инструменти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: