• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
Ел. инструментите. Консумативи.
dpp - специалист
Еми аз точно това казах че едното е АдиБас, другото Адидас..но щом ще ти върши работа и знаеш за това значи всичко е наред..
Chefo77 - майстор
dpp написа:
Еми аз точно това казах че едното е АдиБас, другото Адидас..но щом ще ти върши работа и знаеш за това значи всичко е наред..
Не, колега - продуктите и на двете места са на една и съща фирма - Керхер (на български). На немски обаче "А"-то в името не е "А", а е "А умлаут" (А с 2 точки), и тъй като в другите азбуки няма такава буква, всеки го пише както си иска. Официално признатото изписване на "А умлаут" е "АЕ" - в брошурата на Практикер е изписано правилно. В сайта на другата фирма пък са писали само "А".
Сайта на фирмата е така направен, че и двете наименования водят до едно и също място :)
Та - не е някакво менте, даже в каталога им го има :)
jekasus - майстор
Аз нямах предвид цената :) А за другото си го написал.
dpp - специалист
Добре де защо тогава в един и същи каталог я пишат по различен начин..како и да е , стана ми просто любопитно да не е ментак , но щом казвате , че Керхер може да има за 100лв значи ще се помъча да ви вярвам... :?
STrifonov - напреднал
Нормално е да има Керхер от 100лв -имат хоби(домашен) и професионален клас.
Chefo77 - майстор
dpp написа:
Добре де защо тогава в един и същи каталог я пишат по различен начин..како и да е , стана ми просто любопитно да не е ментак , но щом казвате , че Керхер може да има за 100лв значи ще се помъча да ви вярвам... :?
Нееее, не е един и същи каталог!
Това са две снимки на различни каталози :)
И не е за 100, а за 119.99 :)

Намери модела - WD 3.200. В Практикер е в промоция.
dpp - специалист
Да видях , объркал съм се с каталога . Различни са..Така или иначе аз си поръчах Щил 61Е. Прицених , че ми трябва повече да отнесе ремонта в момента че искам да се пали с уреда с който рабптя !! А после ще си я ползвам за домошарска работа... :roll:
griffin - майстор
За колегата дето питаше WD2200 я взех от франция цена за това не казах :-), иначе тука е 52 евро някаква промоция, в началото пробвах да я ръчкам без торбичка но не ми хареса и накрая и купих 2 комплекта торбички за 8 евро 5-те и смуча и после изпразвам торбичката основно чистя стърготини така че не се задръства, до тука тоя номер с изпразването на торбичката съм го правил 3 пъти все още не усещам падане на мощността така че предполагам не е задръстена все още. В бг. не знам колко са торбичките но за мен тия прахпсмукачки са много леки и лесно се мотаят напред назад из работилницата. Колегата си е зел и циклон което съвсем олекотява работата на торбичката.
reingar-x - специалист
Здравейте да не отварям нова тема ще използвам тази на колегата.Може ли да ми кажете мога ли да използвам строителна или там както се наричат прахосмукачка за в къщи?Вчера ми циклиха майстори ми циклиха паркет,и ми дадоха тяхната прахосмукачка да я изпробвам на мокета ,понеже имам котка и куче и направо останах изумен.До сега не съм чистил с по-мощна машина беше 1500 вата а дърпа като змей,моята е самсунг 2000 вата а пред нея е гола вода имал съм и зелмер но тази строителната е много по-мощна.
EDI - майстор
То въпроса не е само в мощността на двигателя, а и в дебита на въздуха и създаваното подналягане.Иначе ще ти върши добра работа, можеш да си я ползваш в къщи.Аз като си купих ЛАВОР-а, го скрих в работилницата, да не го види жената, че няма отърване.Е, видя го, ама и казах, че няма да напуска работилницата и точка. :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14

Тема "Покупка на прахосмукачка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: