Ел. инструментите. Консумативи.
dimitar68 - напреднал
Боша с колко батерий се продава :?:
moji - напреднал
dimitar68 написа:
Боша с колко батерий се продава :?:
ако питаш за малкото синьо бошче - с два броя е :wink:
dimitar68 - напреднал
гледах на фестул 10.8 в. но е 16 н. дали ще варши работата на боша които е 30 н.
moji - напреднал
dimitar68 написа:
гледах на фестул 10.8 в. но е 16 н. дали ще варши работата на боша които е 30 н.
Предполагам че всичко зависи от това за какво ще се ползва. Значи сега погледнах на моя бош че деленията на съединителя са до 25 и при условие че е 30 н.м най- високото деление което съм ползвал е 18-19 . Единствено когато пробивам някъде го държа на 25, защото си имам правило : никога не му блокирвам съединителя.
dimitar68 - напреднал
Попринцип ще се ползва за сабиране и монтаж на мебели, дали ще се справйа сас винтови 3.5 по 50-60мм.
moji - напреднал
dimitar68 написа:
Попринцип ще се ползва за сабиране и монтаж на мебели, дали ще се справйа сас винтови 3.5 по 50-60мм.
Мисля че ще се справи :wink:
Mega - специалист
Да, колега. Аз си го купих. Изцяло за домашна работа. За профи ползвам хилтито. Та за домашна работа (не да правиш нова къща) е супер. Много добре изгледжа, добре изработен има TUV. Недостатъка е едната батерия, но все пак той е за ремонтни работи у дома. Оправих едни гардероби за 20 минути. За целата си е доволен, много удобен. Един ден като се скапе батерията му слагаш кабел и е вечен. ;)
joro39 - специалист
и аз си го купих и мисля че става .
aristokrata - специалист
Добре де. Чудя се защо си взимате акумулаторни винтоверти,при положение,че няма да ги използвате професионално. Както казаха по-горе големият саморазряд и многото време за заряд на батерията,както и многото им други недостатъци ги поставят доста по-назад от електрическият Скил. Не вярвам да се налага да го използвате на места без ток,единственият му недостатък според мен е кабелът,който все ще се пречка.

Тема "Винтоверт от хипрермаркет LIDL" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: