Ел. инструментите. Консумативи.
kalpev - специалист
marian1, въобще не трябва да се притесняваш за това, че някой те обвинява за адвокат на DeWalt или търговец. И отношението съвсем не е лично. Никой не се е и изказал, че машината предложена от теб е лоша или сервиза им. Само че в стремежа си да я изтъкнеш, изпускаш същината. А тя е, че reingar-x сподели, че може и да не успее да събере пари за HR2810, и даже се е насочил към по-евтин модел на Макита или Бош като алтернатива. Докато ти през това време продължаваш да му изтъкваш предимства на машина струваща с 200 лв повече от HR2810. Сега схвана ли къде е разминаването?
reingar-x - специалист
Деволт може да имат сервиз в София но аз съм от Плевен,другото за цената е ми не мога да прежаля над 500лв за машина сдс+,пък и неми трябва екстрата (сменяем патронник). Заради която да се дават допълнителни и не малко пари,един патронник със преход върши работа поне за мен ако трябва нещо точно и кораво имам стар елтос на който нищо не се опира.
marian1 - майстор
Я виж в подарялника - там има и от двата модела :lol: не продавам аз, нито единия, нито другия :lol:
reingar-x - специалист
Да в продавалник има девалт за продажба но цената 300лв не знам кой ще я плати при условие,че има маркови машини за тия пари и то с 3 години гаранция.
marian1 - майстор
М ...да-а-а- а и аз като се сетя че когато я купих платих 480 пари - излиза че цената и се покачва, вместо да пада :lol: в Баумакс са я обявили на 620 кинта :lol:
juvigy - специалист
В баумакс е скъпо. А девалт са си марка , особено при винтовертите са мноооого добри.
И ако в продавалника е 300 а в магазина 600 познайте откъде ще си я купя. Гаранцията не ме бърка.
reingar-x - специалист
Бе машина дето е яздена от друг и не се знае колко е мъчена,или се продава защото е тръгнала към ремонт,си трябва смелост и късмет при покупката.Доста хора вече са патили от такива сделки,виж ако познаваш човека който продава е друго.За сега,ако не се откажа поради финанси избора ми пада на макита 2810 все си мисля,че е по-яка от бош 2-26дфр.
juvigy - специалист
Е разбира се ,че трябва да се тества машината и да се погледне от човек който разбира.
Точния човек с 1 поглед и пуск на машината веднага ще ти каже в какво състояние е.
Ма примерно има оферти на нови машини на половин цена - ха познай дали ще си купя от магазина само заради гаранцията.
reingar-x - специалист
Да събудя темата,някой знае ли къде се прави модела на макита 2810 чух,че била китаец няма ли друга сглобка?Четох за модела 2811f,че се правела в румъния както и 2800 но тя е без къртенене ми се иска да дам толкоз пара за китайска машина.Имах модела 2470 беше добра нищо,че си беше китайска но там парите за други 300лв е едно но близо 500лв са друго щеше ми се да си взема нещо по-добро.

Тема "Мнение за Makita hr2810" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: