Ел. инструментите. Консумативи.

Коя марка къртач/перфоратор е най некачествен?

9%
Makita
3
6%
Bosch
2
3%
DeWalt
1
Няма гласове
Hilti
11%
Einhell
4
6%
Sparky
2
14%
Ok
5
37%
Raider
13
3%
DWT
1
11%
RTR
4

Общо гласове: 35

profesionalist_wood - майстор
модела ми е А2, а и си мислех да взема консуматива на бош за фуги :?
mitko64 - майстор
profesionalist_wood написа:
модела ми е А2, а и си мислех да взема консуматива на бош за фуги :?
Аз взех за тесни фуги(по-евтиният вариант) от Киров. Но виж и в Баухаус има и делтаплочата за фаянсово лепило, в Киров нямаха налична. В Германия гледах комплекта ножче и плоча на Wolfcraft само за 17 евро, но не знам доколко са качествени. Ако режеш фуги задължително свържи прахосмукачка и избягвай да режеш в положение машината по гръб. Всичкият прахоляк се засмуква директно в двигателя.
Обаче съм фен на Парксайд :-D Всяка марка различна от Райдер е добре :-D :lol:
Ма много лек е мултишлайфа за разлика от райдерския който е конструиран специално да издухва прахоляка в очите откъдето и да застанеш винаги ще те уцели :lol:
mitko64 - майстор
От китайците имам две любими марки- Parkside и Meister Craft.
mitko64 написа:
От китайците имам две любими марки- Parkside и Meister Craft.
Хич не е евтинка марка :)
mitko64 - майстор
Откъде направи този извод? Сигурно от цените в БГ. Тука просто са се самозабравили. За пример, питах тукашните им търговци за цената на един перфоратор и ми измислиха 430лв. Е съжалявам, но си го довлякох от Геремания за 130 евро. Сега примерно имат на промоция от 59 на 50 евро големия ъглошлайф 2400W. А заварих една промоция за 39 евро на много готина двускоростна бормашина 1050W. Акомулаторните им инструменти от серията i-drill са страхотни, с батерии на Sanyo. Истински им цени можеш да ги откиеш в Aamazon.de.
bulhomes2 - майстор
...Всяка марка различна от Райдер е добре...
Учуден съм. Както и на 10-те гласа дотук против Райдера. Много пъти съм казвал и други хора и в други форуми, че къртачите са им свестни. За пръв път виждам, че има недоволни от тях. Кажете конкретно какво се е случило! Купих такъв на бащата от 6-7 години (водопроводчик е) и досега - никакви грижи.
mitko64 написа:
Откъде направи този извод? Сигурно от цените в БГ. Тука просто са се самозабравили. За пример, питах тукашните им търговци за цената на един перфоратор и ми измислиха 430лв. Е съжалявам, но си го довлякох от Геремания за 130 евро. Сега примерно имат на промоция от 59 на 50 евро големия ъглошлайф 2400W. А заварих една промоция за 39 евро на много готина двускоростна бормашина 1050W. Акомулаторните им инструменти от серията i-drill са страхотни, с батерии на Sanyo. Истински им цени можеш да ги откиеш в Aamazon.de.
Оттук са цените http://www.servina.net/index.php?c=view ... 5&stID=294
bulhomes2 написа:
Учуден съм. Както и на 10-те гласа дотук против Райдера. Много пъти съм казвал и други хора и в други форуми, че къртачите са им свестни. За пръв път виждам, че има недоволни от тях. Кажете конкретно какво се е случило! Купих такъв на бащата от 6-7 години (водопроводчик е) и досега - никакви грижи.
Имам предвид че старите машини на Райдер са добри,ама новите в момента са...нефелно изработени. имам от Райдер 2 ъглошлайфа,5 бормашини,поставка за колонна бормашина,поставка за рязане на метали,2 оберфрези,1 виброшлайф,1 мултишлайф,1 зеге,1 бисквит машина,1 пистолет за горещ въздух.За останалите ще трябва да погледна в гаража че не помня какво имам още...а да имам и комплект всички фрезери на райдер :)
Последна промяна от profesionalist_wood на пет фев 01, 2013 12:33 pm, променено общо 1 път.
jekasus - майстор
bulhomes2 написа:
И аз съм чувал че някои марки са некачествени, но не съм работил със тях.

Тема "Коя марка къртач/перфоратор е най некачествен?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: