Ел. инструментите. Консумативи.
fox_vt - майстор
Именно не се засягай щом ти върши работа си го ползвай за домашна работа стационарно става.Просто е хубаво да се обезопасят 220 волтовите изводи кучето ти явно е късметлия но от опит ти казвам белята бързо става.Даже една плочка гетинакс или там каквото имаш със видии да го захванеш към дървото отгоре пак е добре не е казано целия в кутия да го слагаш. :wink:
MamaMy - майстор
Много по лесно е да подмени шпилките с лустер клема
valerko - специалист
От баща ми остана едно подобно в наследство. Работеше отначало, после взе да лепи и не може да заварява в момента. Твоя човек ако си от Сф ще се съгласи ли да ми го активира, че много ми трябва пък не ми се дават пари за ново? Естествено ще си платя гяволията.
agj - майстор
gogin написа:
С това съм свилнал с това работя, поне докато не паднат още надолу инверторите.
Да сложа капак казваш, но грее и ме страх да не го изгоря. Не че МАЙСТОРА не ми е под ръка.
Вие си се хвалете с вашите инвертори и др. подобни, да са ви здрави много години.
А бе добре че си свилнал с това ! :-D Ама с това шега не бива!Един от колегите вече ти каза : Това е жив убиец!
KingLin - майстор
Това е "направи си сам" форум и щом човека си го харесва всичко е ОК.
Но наистина пак в стил "направи си сам" направи му малко "модинг" и скрий опасните изводи в кутия. Не защото някой ти е казал, че е грозен и тежък и старомоден електрожена ти, ами за да покажеш, че уважаваш себе си. Ако си от Варна с удоволствие ще дойда и ще го направя вместо теб. И бира ще донеса :partyman:

Тема "Заварявам с ето това..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: