Ел. инструментите. Консумативи.
bulhomes2 - майстор
Сложи на кухненска гъба веро и я разпени хубаво! Сложи от пяната на всички възможни за издишане места и ще ти покаже къде е проблема.
ferrari4456 - специалист
Като този си остава за мен.На брата на жената звънях и му казах и показах метабото.
А за него става ли поне?Да продухва компютъра.Някоя топка да напомпи.Ама иска с него да сменя гумите на колата.Аз с моя с гайковерта си ги сменям и почти не се включва.Все пак е метабо и не му е малък входящия дебит, ама знам ли какво ще стане...ако вз
ме някакъв малък гайковерт?Ако почнете да знам какви компресори ползват на гумаджийниците, ама от отвиват хилядо болтове, а моя човек ще прави 16 развивания и завивания.
Chefo77 - майстор
Да ти кажа честно, не съм убеден, че това Метабо е на реалната си цена. Доскоро беше на 239, в един момент слезе на 199, а сега "в акция" е 279! В Баумакс пускат NuAir и Stanley на такива цени.
Специално за твоя човек си мисля, че ще е най-подходяща някакъв мъничък компресор - нещо такова

http://www.onlinemashini.bg/portativen- ... 1bar-/3039

Има го във вариант и на NuAir, разбира се на по-висока цена.
ferrari4456 - специалист
Това освен да помпи гуми друго не може.
А метабото къде е било на тънките цени?
Chefo77 - майстор
В Киров.
В момента в БауХаус има компресор Херкулес, който е 1:1 с моя, на цена 195 лева. Виж го в брошурата.
ferrari4456 - специалист
Само с 1100W мотор е.
На малък гайковерт пробвал ли си го?
Chefo77 - майстор
ferrari4456 написа:
Само с 1100W мотор е.
На малък гайковерт пробвал ли си го?
Не, не съм - няма как да дам отзиви. Най-много да не спира да работи :) Безмаслен е, между другото.
ferrari4456 - специалист
А колко му е изходящия дебит, че не мога да увелича страницата от баумакс и да прочета?
Chefo77 - майстор
Би трябвало да е 200 литра (200/10/24). Моят е 180, но максимума е 8 бара, не 10.
ferrari4456 - специалист
Гледам го този
http://www.argo-market.com/Products/Details/1909
Трябват му 114 литра на минута и явно може да се върти от метабото.
@dragozow може ли да се изкажеш по въпроса?

Тема "METABO CLASSIC 255" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: