anabolicbeast написа:Виждам, че единия модел е професионален, а другия не. Ще се ползва основно за пробиване на метал!Май ще го обърнем на разпит!

С какви размери свредла ще пробиваш? По колко време на ден?
В колко дебел метал?
anabolicbeast написа:Виждам, че единия модел е професионален, а другия не. Ще се ползва основно за пробиване на метал!Май ще го обърнем на разпит!
prascho написа:Кумай,Ми тя Коледата продължи - не знаеш ли?
Какви са тези сериозни намаления на Девалт и Макита:?: Да не е Коледа. Не разбирам само как винтовертите са без батерии. Че на кой му трябва без...
anabolicbeast написа:Привет, интересуват ме следните два модела на Спарки BR 100E и BU 150, цените са сходни, за BR 100E съм чувал, че е много корава, но за BU 150 нямам информация. Трябва ми надеждна бормашина от тоя клас, като ударът не е задължителна функция! Ако някой сподели впечатления от следните машини ще съм много благодарен!Имам ги и двете(втората BUR 150E). Mного са добри със свредла до 8-10мм. В режим завиване първата се справя с винтове до 6Х100, a втората до 6Х180.За свредла над 10мм. 150-ятката се затруднява в метали. Препоръчвам ти за малко повече пари, двускоростната BUR2- 160E за работа с метали, също доказал се модел.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: