• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Ел. инструментите. Консумативи.
Chefo77 - майстор
angel_ov написа:
angel_ov написа:
Тъкмо пазарувах.
Зеге 750 вата за 77 лв. Много му се зачудих ама го отминах.
Не издържах! Този път не го подминах, и го взех. Везната окончателно се наклони след като един клиент се включи в огледа и сподели, че има Бош от 200 и кусур лева и не открива голяма разлика и за дом. ползване си е ОК. 730 вата е преди малко го бръмнах на "сухо" усеща се паууръ :-D . Утре ще си монтирам витата стълба и повечето инструменти закупени от Лидъл ще влязат в употреба. Ще драсна след употребата дали сме се набутали.
Толкоз разбира клиента ... И аз съм се возил на Мерцедес, ама не ме кефи, с Фиат-а нямат разлика :) :)
angel_ov - специалист
Chefo77 написа:
angel_ov написа:
angel_ov написа:
Тъкмо пазарувах.
Зеге 750 вата за 77 лв. Много му се зачудих ама го отминах.
Не издържах! Този път не го подминах, и го взех. Везната окончателно се наклони след като един клиент се включи в огледа и сподели, че има Бош от 200 и кусур лева и не открива голяма разлика и за дом. ползване си е ОК. 730 вата е преди малко го бръмнах на "сухо" усеща се паууръ :-D . Утре ще си монтирам витата стълба и повечето инструменти закупени от Лидъл ще влязат в употреба. Ще драсна след употребата дали сме се набутали.
Толкоз разбира клиента ... И аз съм се возил на Мерцедес, ама не ме кефи, с Фиат-а нямат разлика :) :)
За дом. употреба не мисля да си вадя парите с него. Като казах пари изкарвам си ги с авточасти
и повярвай ми има мерцедеси по зле и от някои жигулки. Като си е дал всичките пари и заем взел за да си купи мерцедес, а няма за подръжка.

А бе като се замисля само и с монтирането на стълбата с тези инструменти са си избили парите.
Chefo77 - майстор
За домашна употреба никой не спори! Но да се твърди, че няма разлика изобщо ... леко е несериозно сякаш :)
ulieliadi - специалист
profesionalist_wood написа:
ulieliadi написа:
Айде 77лв назад и едно зеге напред :lol:
Минах набързо сутринта преди работа и не се чудих много. Първи впечатления - има достатъчно мощност, и най-важното в куфар е :-D
В кой лидъл е това?
Перник 1 :-D
ESPACE - майстор
Това зеге си го взех преди около 3 месеца, два пъти съм рязал с него. Да го сравнява някой с Бош е малко несериозно. Лидълското ми е второ, в смисъл че смених първото защото не му работеше регулирането на оборотите. На това работят, но води ножа леко накриво, а това е гадно. Има мощност но не е спокойно, в смисъл усещат се отчетливи вибрации. За толкова пари - толкова. Ако ми се занимава и това ще сменя, ама като гледам хвани едното, удари другото.
itev - специалист
Наличности (от снощи) в Перник 2 - винтоверти, лентови шлайфове и зегета :idea:
Стеги нихт!
svetliopi44 - Чирак...
Аз се чудя за зегето... днес имаше около 7-8 бр.
Някои които да го е ползвал ???
ulieliadi - специалист
Каква марка са тия компресори в Метро?
Аз гледах Ейнхела ама 50 литровия е 300лв :?

П.С. Зегето го купих , но впечатленията ми са само от срез на 2-3 дъски. Реже право и има мощност :roll:

П.С.2 За водоструйката ми се виждат много парите. Кархер чат-пат правят промоции и цените са около 100-120лв :)
klomo - специалист
svetliopi44 написа:
Аз се чудя за зегето... днес имаше около 7-8 бр.
Някои които да го е ползвал ???
В кой квартал на София си ги видял?
Chefo77 - майстор
Заприходих такера и една порция пирони + скоби за 7 лева. Пратил съм го на тест :)
Ако някой го интересува, в Лидл Възраждане (Варна) има доволно количество зегета, лентови шлайфове и 1 винтоверт. Имаме си и запечатани компресори :wink:

EDIT: С огромно съжаление трябва да изкажа разочарованието си от такера. Кове много рядко, повечето удари ги пропуска, под 5 атмосфери изобщо не иска да захапе. Смених го днес, управителят беше много любезен и ми върна парите без излишни въпроси, но и втория който взех е на същия хал. Ударникът не се връща докрай и не може да захапе пирона, в някои случаи дори изобщо не се връща. Смазването не помага. Утре ще го върна окончателно.
Ако някой реши да си вземе, нека го пробва максимално скоро - може и аз да съм уцелил кофти бройки, но може и нещо да има дефект партидата ...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Зеге Parkside от Lidl" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: