Ел. инструментите. Консумативи.
Avas_co - майстор
MIRO_073 написа:
Да. от посочената фирма. Оранжевия първия 200А-200лв Гаранция 1 година.

Линка ти си го пуснал.
Баф му мамата, тия още малко ще почнат да ги дават по две за лев.
То ясно, че ако си платят данъка и ддс-то цената скочи с 60 лъва в най-добрия случай,ама и да не плащат анти-дънпингновото мито... пак на колко ги взимат в чайна, че да им остане горница след като платят каргото? На 40-50 евро ?
Не е като да не съм работил с неща от чайна, но евтиното си е евтино, като искаш качество си му плащаш цената, пък било и от чайна.
Последна промяна от Avas_co на чет сеп 18, 2014 8:44 pm, променено общо 1 път.
dragozow - майстор
като искаш качество си му плащаш цената, пък било и от чайна
Естествено че е така. Към 40-50 долара са в Китай тези машини, по-евтини няма.
gogo7777 - майстор
Изображение
Скоро ще ги пускат в Лидъл-а.........на промоция естествено :lol:
MIRO_073 - майстор
gogo7777 написа:
Изображение
Скоро ще ги пускат в Лидъл-а.........на промоция естествено :lol:
Кога бре???
mitko64 - майстор
Когато почнат да обслужват онлайн извън приливигрованите държави. И аз се бях наточил да поръчам от немачко Лидл инвектор Холцман за 400 ойро, но тука във форума ме разубедиха. И с пълно право, явно най- приоритетното е сервизното обслужване. Моят руски треансформаторвен почти 20 години сервиз не е помирисвал. но явно при инвекторите нещата не стоят така. Но какво да правя, като съм си наумил да паркам неръждавейква,. Колегата горе явно се гъбарка с лидъл, ама те си имат, не за нас естествено.
thinkpad - майстор
Avas_co написа:
Какво е "инвектор" ?
Нещо подобно на инжектопляктор ... Хаха, сега сериозно - защо така се закачаш с човека, че е объркал 1 буквичка? :)
MIRO_073 - майстор
thinkpad написа:
Нещо подобно на инжектопляктор ... Хаха, сега сериозно - защо така се закачаш с човека, че е объркал 1 буквичка? :)
Два пъти :-D

Тема "Мнение за тази фирма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: