Ел. инструментите. Консумативи.
fox_vt - майстор
И за какво ти е да е тих :lol: ако ще точиш ножа по тъмно да колиш жената да ама иначе ,после ще се чудиш абе изключих ли го тоя шмиргел :?
Bojidar_Donev - специалист
kuger написа:
Щом е временно решение, бива. Честито!
Предишното си беше бая заигравка.
Временно е всички машини ми бяха на Райдер , но постепенно ги заменям със Спарки :) върл фен съм на марката !!! :drinkers:
koveslav - майстор
Имайки впредвид силното им покитайчване през последните години,малко си позакъснял с любовта към Спарки колега.
swissmad - специалист
ZEDYCUS написа:

Смени лагерите, сигурно са старите от ВМЗ и ще утихне. То няма от какво друго да е шумен.
Той си е шумен така от както го помня- 80-те год.Мисля ,че е по-бързооборотен от Райдера и от там идва по-големия шум.А иначе със сигурност ще утихне малко ако сменя лагерите но пък рядко го ползвам и не ми пречи.
kuger - майстор
По-бърз от 3000- не може да е, освен ако не е с ремък. Освен Райдъра да е на 1500- оборота.
EDI - майстор
РАЙДЕР-ите са на 2950 оборота всички.Имам едно такова чудо 150 ватово.И то беше временно, ама вече 4 години си карам с него и май ще си продължавам :lol: .Е, спира, като го натисна :lol: ама върши работа.На колегата е по-мощно, та сигурно ще си му остане завинаги.

Тема "Електродвигател за шмиргел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: