Ел. инструментите. Консумативи.
daniel vasev - специалист
Да се похваля машинката е осичка спиране няма но като е остава малко омаслява местото където е оставена дали не е рядко маслото.
crez - майстор
VLADO66 написа:
Ми то ще излезе на цена да си купи нова маркова.
+1 точно! Българина е свикнал да си създава сам проблеми. Купува си издухан таралясник и започва да го ремонтира, вкарва по малко пари,но често и накрая.......хесапа е че по-добре нова. Същото е и с инструментите, купуваш стар боклук прибран от някоя западна кофа и се започва, основен ремонт (за качеството на ремонта го пропускам, то почти винаги е делитантско), да ама е марка :lol:
Машинката няма проблеми относно механика и електроника защото е занесох в сервиз на марката мои роднина работи там отвори е проблеми няма само спирачката една пласмаса е отчупена но няма да правя.За тези пари е уникална.
profesionalist_wood - майстор
daniel vasev написа:
Машинката няма проблеми относно механика и електроника защото е занесох в сервиз на марката мои роднина работи там отвори е проблеми няма само спирачката една пласмаса е отчупена но няма да правя.За тези пари е уникална.
Честито! И да я снимаш!
Колега в сервиза не ме ориентираха като е натисна повече двигателя върти а веригата не това да не е вид предпазен съединител.
koveslav - майстор
Дано си извадил късмет,че опреш ли до основни части.... И аз ти желая успех,но и един съвет-втора употреба купувайте само когато разбирате от въпросната техника и сте способни да и направите истинска диагностика.Иначе е все едно играеш тото... За спирането попитай в сервиза.Не е добър признак да спира само като я "понатиснеш"!Ако инцидентно я претовариш или заклещиш шината и веригата е нещо съвсем различно от това да я "понатиснеш"..
Предпазен съединител е което е малко дразнещо другото което е знам че се произвежда в Швеция а на капаците пише Норвегия и вътре е отворихме и там пише така дали е оригинал.
Малко снимки само това голямото колело е пластмаса защо ли.

Прикачен файл

IMG_20160701_171441.jpg

Прикачен файл

IMG_20160701_171423.jpg

Прикачен файл

IMG_20160701_111018.jpg

Прикачен файл

IMG_20160702_082038.jpg
koveslav - майстор
На първо място двойката метал-пластмаса се води самосмазваща предавка и не изисква срециално мазане и грижи.На второ,но не по- маловажно,при тотално претоварване се разрушава най-евтиния детайл,в случая това колело.
А защо пише Норвегия а не Швеция и в Норвегия ли се произвеждат.

Тема "Въпрос за електропил." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: