Ел. инструментите. Консумативи.
veselin genchev - специалист
pesho написа:
абе не си харчете парите-не си струва,няма да го ползвате !!!
Кое няма да ползваме?
pesho - специалист
било приставката,било целия инструмент...
LazarGanev - "Велик майстор"
Как кое - това, което не си купите! :lol:
pesho - специалист
:-D тва е верно :-D ....за толкоз време по обектите не съм виждал 1 да се ползва-значи няма широко приложение...ама вие си знаете..
Тани - модератор
А това ползва ли се?
Изображение
pesho - специалист
ще ти обърна внимание на недостатъците,а ти сам прецени дали да го ползваш....1. лентите с видии са бая по-скъпи-едва ли ще си ги купуваш...е ,вариант е чааветата нощем да зареждат патрондашите,което пак е време-пари...2.ползваш един размер видии-трябва да сменяш лента за друг размер-ами ако трябва да завиваш по 2-3 от различни размери.? -пак забавяне 3.рентабилно е ако монтираш огромни квадратури стени и то в 2 слоя ГК,когато първия слой вече е фиксирал профилите да не шават...но колко често ти излиза такава работа ?-ако е постоянно-викай и мен...да продължавам ли още ?..е,ще го ползваш ли ?.. :?
PIP - майстор
Всеки инструмент си има приложение. Това, че за теб не си заслужава не значи, че е безполезен. И между другото, в чужбина времето /надницата на майстора/ е много по-скъпо от цената на иструментите, така че не се заблуждавай, че няма кой да ползва.
Тани - модератор
pesho написа:
3.рентабилно е ако монтираш огромни квадратури стени и то в 2 слоя ГК,когато първия слой вече е фиксирал профилите да не шават...но колко често ти излиза такава работа ?-ако е постоянно-викай и мен...да продължавам ли още ?..е,ще го ползваш ли ?.. :?
Това не го разбрах много добре ? Защо да не става за един слой? Там се използват само един размер винтове.А за други винтове и дейности си има други винтоверти. Аз винаги имам под ръка един с накрайник PZ2.
pesho - специалист
PIP написа:
Всеки инструмент си има приложение. Това, че за теб не си заслужава не значи, че е безполезен. И между другото, в чужбина времето /надницата на майстора/ е много по-скъпо от цената на иструментите, така че не се заблуждавай, че няма кой да ползва.
напълно съм съгласен с теб PIP,но и там колко често си го срешал по обектите ? ти ползваш ли го ?
pesho - специалист
Тани написа:
pesho написа:
3.рентабилно е ако монтираш огромни квадратури стени и то в 2 слоя ГК,когато първия слой вече е фиксирал профилите да не шават...но колко често ти излиза такава работа ?-ако е постоянно-викай и мен...да продължавам ли още ?..е,ще го ползваш ли ?.. :?
Това не го разбрах много добре ? Защо да не става за един слой? Там се използват само един размер винтове.А за други винтове и дейности си има други винтоверти. Аз винаги имам под ръка един с накрайник PZ2.
именно,че винтоверта е универсален..за няколко видии на първия слой,докато нагласяш само ще ти пречи...ще мъкнеш с теб навсякъде 2 инструмента и видии и ленти с видии ?...но не искам да убеждавам никого в нищо-всеки решава сам за себе си...P.S. И,Тани,за ГК използвай накрайник PH, a не PZ

Тема "Винтоверт за сериен монтаж с магазин" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: