• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 385
Ел. инструментите. Консумативи.
bardarev - специалист
А в тази нова система 2MIX използва ли се някаква електроника? И коя от двете е по-надеждна и непретенциозна за поддръжка?
bigdragon - майстор
bardarev написа:
А в тази нова система 2MIX използва ли се някаква електроника? И коя от двете е по-надеждна и непретенциозна за поддръжка?
Не, в 2MIX системата електроника не се използва.
Щилките са пословични като надеждност, за това не може да се каже кой от двата модела е по-надежден. единият ще ти донесе икономия на гориво, но и това за тази марка не е проблем. Избери си едната и скачай, ще останеш доволен.
Кефа при работа с тези машини е пълен, грижи се само веригата да е остра и добре смазана....
diksilend - специалист
Някой можели да микаже дали може да се регулира разхода на бензина.Резачката е РТР?Благодаря преварително.
dragozow - майстор
Няма как, прави се настройка на карбуратора. Ако не знаеш какво правиш не пипай и отиди в сервиз. Не струва много.
Илиян Илиев™ - майстор
Чака да са пофала с резачката. Сутринта я купих - 169 евро. От миналата година и бях хвърлил око. Реже доволно, като за пред гаража.

Оная лимитираната серия 20х. Към 40 сантима май и е дъската. Има си и куфарче. Определено съм доволен.

Изображение

Изображение
teon - специалист
...тая чарпия моеше и с трионче да си я нарежеш... :cool:...за резачката-честито...
Илиян Илиев™ - майстор
Мерси.

Тоя бук така лесно не се дава. Нищо, че на снимките изглежда гнил.
teon - специалист
...по магазините съм виждал от другия цвят-черно и жълто...дай малко 'ТТ' данни за машината-модел,кубатура,мощност...
dragozow - майстор
Тази е юбилеен модел, официално я няма по ценовите листи. В тях фигурират 4-18, 4-20 и 8-42. Очакват се нови модели, но вече две години обещават и нищо не правят.
Илиян Илиев™ - майстор
teon написа:
...по магазините съм виждал от другия цвят-черно и жълто...дай малко 'ТТ' данни за машината-модел,кубатура,мощност...
Ми не е кой знае какво: Модела е MAC 20X. От 2010 година. 46cc, 1.7hp, 1.3kw. Дъската е 40см.

Най-новите ги има на сайта им и са черни. Жълтото май го ползват вече само за надписите. http://www.mcculloch.com/it/
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 385

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: