• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 40
Ел. инструментите. Консумативи.
Георги Иванов(алцек) - специалист
Благодаря Ники за отговора,ще се търси нещо друго.Не е чак толкова спешно.
Chefo77 - майстор
Kumay написа:
griffin написа:
Еми чефо има мнения в нета просто се разтърси, не са на български де но имам достатъчно да ме откаже :-)
Не съм чел из нета за AF505, но имам наблюдения в сервиза!
Модела излезе преди около 5 години. Нямам точна справка колко сме продали, но са между 250 и 300.
Досега имаме сменен САМО един ударник! На кого е такера - да си признае сам! :lol:
Защото май се оказа, че причината за повредата са пироните на друга марка! :wink:
Ще си признае, ама причината ще я каже, ако обещаеш да не му отрежеш остатъка от гаранцията :)
Оказа се, че е лесно да се пробва да се пробие с такъв такер метално бомбе на работна обувка Стенсо. Но не е лесно да се пробие. Не ме бий, половин грях е! :cool: Пироните са си съвсем наред.
Грифин, търсил съм и оценките са между 4 и 5 звезди (общо). Не че е най-добрия избор, но за парите си е може би най-добрия избор. Все пак за 200 лева не можеш да вземеш нищо на други популярни производители.
Вадим, разбрах за смазването и за първи път го смазах откъм компресора преди 2-3 месеца. Дуракоустойчив се извъди моя :)
Вадим Владимиров - специалист
Ти как мислиш, че съм разбрал? :) :) По трудния начин. Сега всичко де що има търкане се смазва.
Kumay - майстор
Вадим Владимиров написа:
Ти как мислиш, че съм разбрал? :) :) По трудния начин. Сега всичко де що има търкане се смазва.
Ми четете бе, хора! :lol: За какво ви ги даваме тези инструкции!? :axe:
Chefo77 - майстор
Kumay написа:
Вадим Владимиров написа:
Ми четете бе, хора! :lol: За какво ви ги даваме тези инструкции!? :axe:
На мен инструкция не си ми давал :lol: :lol: :lol:
Здравейте! Интересува му на компресорите които ползвате за пневматичните такери имате ли поставени винтили за регулиране на налягането ? Взех си пневматичен такер ,пресостата на компресора изключва на 8.5 атм.налягане и когато въздуха е силен самия такер наранява дървото.
griffin - майстор
Аз съм с регулатор и масло-водо отделител. Такерите ги ползвам на около 4, ако налягането падне на 2 не забиват вече. На кутуята обикновенно пише работното налягане.
Chefo77 - майстор
Не зная дали изобщо има компресор без регулатор на изхода. Моят такер го използвам на различно налягане в зависимост от пироните, с които работя, и дървесината, както и от мястото, в което трябва да набия пироните. Под 3 атмосфери не работи изобщо, обикновено работя на 4 атмосфери (25 мм пирон го забива в почти всички дървесини на такова налягане. Това на минимален удар в настройката на такера.
Е има.Например моя който е гаражно производство и си спомням че баща ми го купи през 1974 г.
от пазара.
Утре ще потърся по магазините за такъв винтил и ще му поставя.Благодаря за отговора.
Chefo77 - майстор
Ааа, гаражното производство и дотъкмяваните не влизат в графата "купешки" :)
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 40

Тема "Такер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: