И аз съм с него и да ти кажа съм си доволен мен си ме кефи , върши работа , не се е опъвал на нищо и не съжалявам.
Ел. инструментите. Консумативи.
comunikator
- специалист
615 мнения в "Избор на прободен трион (зеге)"
mitko64
- майстор
При мене се опъна на дебела алуминиева плоча( някаква ал. сплав от рода на ергалите от ренгенов апарат, дебела10мм).Успях да изрежа около 15см. и довърших с флексчето. Такива вибрации, че се уплаших да не прецакам зегето. А плочата я бях закрепил яко с две дърводелски стеги към плота на абрихта. Иначе преди това съм рязал 3мм. ал. профили-никакъв проблем. Каква беше тази сплав не знам(от флекса не прави мустаци на среза), но въпреки спецификациите(20мм. цветни метали), смятам, че в такива случаи това не е точният инструмент.
comunikator
- специалист
Ако е нещо подобно да дуралуминий трудна работа защото остава сплав по ножа и той започва само да тресе без да реже . Аз рязах с един Син Бош дурал 12 мм дебел за един нагревател квадрат 25/25 успях само 12 см да срежа и ножа се задръсти нахвърля и на ролката и стана опасно. Моя не съм го тормозил с подобно нещо!
asen4o
- специалист
Мненията клонят към горепосочената машинка на макита. Искам да попитам каво да гледам за да не оцеля някое менте (примерно меид ин ... или?)
Цената на машинката варира от 139 до 222лв в зависимост от магазина. Кой магазин да избера? Гледам дават и 2 и 3 години гаранция, кое намалява и кое увеличава гаранцията?
Цената на машинката варира от 139 до 222лв в зависимост от магазина. Кой магазин да избера? Гледам дават и 2 и 3 години гаранция, кое намалява и кое увеличава гаранцията?
comunikator
- специалист
Пазарувай такива неща само от сервизи на фирмата.Ако си от София има сервиз и магазин на Макита в кв.Захарна Фабрика ул.Кукуш имаше и някъде на Околовръстен Път там е по евтино и имат всички модели които се предлагат.
comunikator
- специалист
Тия на Кукуш не са работяги - през празници не работят ПВСЧП - са до 17ч май, събота и неделя също неработят 

Kumay
- майстор
asen4o написа:Мненията клонят към горепосочената машинка на макита. Искам да попитам каво да гледам за да не оцеля някое менте (примерно меид ин ... или?)Цената от 01.03.2011 до 30.04.2011 е 139.00!
Гаранцията е ТРИ години, след регистрация на http://makita.bg/
Щом си от Благоевград - отиди при Войнишки! Може и от друг дилър през интернет, с безплатна доставка!

Тема "Избор на прободен трион (зеге)" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература