То с Ники е така ... докато имаш някакви идеи за хоби инструменти, като му звъннеш, после оборудваш половината гараж с профи машини 

съб авг 03, 2019 12:08 amhidrazin написа: Щото никога няма да пусне такъв платен и продуктово ориентиран клип, който да подведе потребителите на форума.Ако толкова лесно се подвеждаш...
Virtex написа: е агент на лидл (колко яко звучи )Странно, че и аз имам парксайди, и не ползвам само мои, и не правя една беседка от незнам колко време.
пон авг 05, 2019 10:30 pmVirtex написа: Ако толкова лесно се подвеждаш...Абе стига бе човек, то видеото е направено като за малоумници та няма как да не разбереш че е платено.![]()
пон авг 05, 2019 11:51 pmjekasus написа: Странно, че и аз имам парксайди, и не ползвам само мои, и не правя една беседка от незнам колко време.Никога не си купувай Bosch ,Metabo ,Makita ,Hitachi ,Milwaukee ,DeWalt.
И ги "изнасилвам" по време на работа, щото не ми пука за тях.
hidrazin написа: Ако случайно имаш нещо от изброените ВЕДНАГА да го удариш с големия чук и да го фърлиш в близкия контейнер.Гадняр съм, първо ги пробвам, а после, ако не стават, губя интерес към тях.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: