• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 138
Ел. инструментите. Консумативи.
dragozow - майстор
Кой модел 125? Ето ти сервизи и питай, не е скъп:
http://sparkypowertools.com/bg/distributors
puh4 - специалист
Прикачен файл:
nowi 090.JPG
Прикачен файл:
nowi 089.JPG
Прикачен файл:
nowi 088.JPG
Не помня модела, а стикерите са изтрити затова прилагам снимки на флекса. Просто искам инфо за цената на ротор с четки, има ли го в наличност да си преценя дали да го върна от ония свят.
puh4 - специалист
pavkatay написа:
pavkatay написа:
Привет на всички.
Имам електрическа резачка за дърва БОШ, която съм купувал преди 7-8 години. През това време съм нарязал 30-40 кубика дърва, но от 3-4 години не съм я ползвал. Вчера я извадих и отрязах две дървета по 20-ина см. След като ги окастрих реших да нарежа трупите , но резачката не тръгна- мотора само бръмчи ,а не върти. Разглобих я и установих, че е блокирал лагера, който се явява опора на ротора откъм зъбното колело предаващо движението към веригата.
Въпроса ми е какво да предприема в случая. Подмяна на целия двигател или само на ротора?
Публикувах последно мнение на страницата и (почти) никакви отзиви. :)
Помня преди имах голям флекс от съща марка стар и много надежден докато не разби лагер на шпиндела. Заради тоя лагер оставих флекса в магазина за части защото лагера не подлежеше на ремонт само смяна на комплект: фланец, ос, корона, лагер. Всичко това пристигало събрано, чакало се 2-3 месеца и даваш пари за един нашенски флекс. Възможно е и твоята машинка да има подобна история.
petkov_75 - специалист
Здравейте!Хайде и аз опрях до този раздел! :lol:
Dragozow,да питам три неща! :-D
1.Четки за Hitachi DH 22PB - цена?
2.Бутон (спусък) за Hitachi DH 22PB - цена (номера на бутона е "sgel 106 cyr",ако има значение)?
За тези двете цени и колко ще ми излезе с доставка,до Костинброд?!Може и на лични!Благодаря! :prayer:
И трети въпрос!Вярно ли,че батерия за винтоверт "EB1214S Hitachi" е 150 пари или има и нещо по евтино,че моите и двете умират?! :? :shock:
batkotony - специалист
dragozow написа:
В България няма да намериш. Направи друго, ние така правим като ни трябва ремък за някоя мотофреза, компресор или нещо друго в сервиза. Свали ремъка и отиди в магазин за авточасти, повечето имат и каталози. Намирал съм много странни ремъци за разни машини.
Намерих в един магазин в кв."Х.Димитър",имат всякакви ремъци,които ги няма-с поръчка и тетака... :)
juvigy - специалист
petkov_75 написа:
Здравейте!Хайде и аз опрях до този раздел! :lol:
И трети въпрос!Вярно ли,че батерия за винтоверт "EB1214S Hitachi" е 150 пари или има и нещо по евтино,че моите и двете умират?! :? :shock:
Не е верно. Две батерии толко излизат :
http://www.ebay.co.uk/itm/2-12V-2-0Ah-N ... 5ae7980916
Ако много държиш мога да ти ги поръчам - отнема към 2 седмици доставката.
dragozow - майстор
Четки и бутон има, за цени питай направо майстора, 0896702760 Емил. Батериите наистина са скъпи тия са 120 лв, ако можеш си купи от eBay.. Тези с ремъците в Хаджи Димитър имат всичко, купували сме много странни ремъци за разни машини от тях.
sian - специалист
Здравейте търса биела за BOCSH GBH 11 DE.
juvigy - специалист
Трябват ми четки за Hitachi PSU-9 ръчен цинкуляр.Каде мога да намеря?
petkov_75 - специалист
Dragozow,благодаря за телефона,още не съм звънял,четки и бутон още не съм взел,щото още бачка като луд перфоратора, но ще ми трябват и други неща и цени, разбира се! :-D Накратко!Винтоверт Макита (модела не го помня,изтрит е!),6000 оборота,ориентировъчна цена на съединител?! :? 60-80 пари,може би, и мога ли да си го сменя сам или да го дам в Марката да го оправят?! :? Благодаря предварително!Заради хора като теб обичам този форум! :partyman: Както беше казал един съфорумец:На един човек да помогна,пак ще съм доволен!Или нещо от сорта беше! :-D :partyman:
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 138

Тема "Машината ви е повредена- попитайте ТУК." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: