• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 40
Ел. инструментите. Консумативи.
Георги Иванов(алцек) - специалист
Ние ми е трябвало до сега регулиране на налягането и съм поставил само пресостат и влагоуловител или нещо такова ,не му знам точното наименование.Но ми дойде на ум че трябва и регулатор за налягането.Утре ще се търси по магазините.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Здравейте. Отдавна се каня на ел такер и вижте какво пуска LiDL. 44лв. PARKSIDE. Мадамките s хоби хвалят всичко лидълско, нямам опит с магазина, принципно машинките оттам стават ли за нещо? Дали ще се окажат екзотични консумативите...
Цената и дължината са изкусителни
Изображение

https://www.youtube.com/watch?v=67or35nZ0kA
Георги Иванов(алцек) - специалист
Здравейте,спрях с търсенето и си купих това.За сега нямам оплаквания.

Изображение
nikolson - майстор
n_a написа:
Здравейте. Отдавна се каня на ел такер и вижте какво пуска LiDL. 44лв. PARKSIDE. Мадамките s хоби хвалят всичко лидълско, нямам опит с магазина, принципно машинките оттам стават ли за нещо? Дали ще се окажат екзотични консумативите...
Виж темата промоция в Лидл. Там се обсъждат техните инструменти, вкл. такера.
cakev79 - специалист
Аз искам да исползвам на колегата темата,за да не задавам същия въпрос.Предварително се извинявам,че не съм изчел коментарите до тук.Ще го направя довечера,сега нямам време.Та на въпроса ми.Видях ел.такера на PARKSIDE в брошурата на LIDL и почти сигурно ще го взема.Въпроса ми е дали има на пазара съвместими с него скоби и гвоздеи и как са като цена.Отделно дали има някой който да си е купил преди мен и дали се намират части за следгаранционно обслужване.
Chefo77 - майстор
cakev79 написа:
Аз искам да исползвам на колегата темата,за да не задавам същия въпрос.Предварително се извинявам,че не съм изчел коментарите до тук.Ще го направя довечера,сега нямам време.Та на въпроса ми.Видях ел.такера на PARKSIDE в брошурата на LIDL и почти сигурно ще го взема.Въпроса ми е дали има на пазара съвместими с него скоби и гвоздеи и как са като цена.Отделно дали има някой който да си е купил преди мен и дали се намират части за следгаранционно обслужване.
Пироните са стандартни - от 15 до 30+ мм си стават. Можеш да използваш такива на Райдър, на Каммартон и каквито подобни решиш :) На Райдър 25 мм са под 9 лева, 35 мм са под 13. За скобите - то си пише размера.
А ако някой от Варна си вземе (или има) такъв такер, мога да му подаря скобите от този комплект:

http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-20E0BB79 ... il&id=8365
cakev79 - специалист
Защо ги подаряваш,твоя да не даде фира?
Chefo77 - майстор
За моя съм писал в другата тема - за машините на Лидл. Пироните от комплекта мога да ги използвам на пневматиката, но скобите - не.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
cakev79 написа:
ел.такера на PARKSIDE в брошурата на LIDL и почти сигурно ще го взема.Въпроса ми е дали има на пазара съвместими с него скоби и гвоздеи и как са като цена.Отделно дали има някой който да си е купил преди мен и дали се намират части за следгаранционно обслужване.
Купих си го. От няколко места ми казаха,ч е Parkside e на BOSH, би трябвало да няма липса на консумативи или обслужване. Обърна ли внимание на ширината на кламера? 6мм е.
В чам на слабо забива до средата малкия кламер и малкия гвоздей. На най-силна степен забива докрай. В бук от гвоздея стърчат 10мм, с кламер не опитах
Мен ме устройва, защото с ръчен изобщо не мога
cakev79 - специалист
Аз ще го ползвам основно по кошерите,за сковаване на рамките.Нз каква е дебелината на пироните и дали са здрави.Утре мисля да го огледам в магазина.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 40

Тема "Такер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: