• 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 50
Ел. инструментите. Консумативи.
LazarGanev - "Велик майстор"
А какво прави изобщо това ренде Байкал в номенклатурата на Спарки?
firecock - напреднал
Някой има ли опит и впечатления от K 615CE? Трябва ми къртач в този клас, а спаркито е с мн. добри данни и цена в сравнение с всичко останало! Лично аз тероризирам и изтезавам перфоратор с 3.1J удар на спарки вече 6-та година! Не го заменям за нищо друго!!! Като казвам "изтезавам", да се разбира буквално (занимавам се професионално със строит. ремонти).
mitko64 - майстор
firecock написа:
Някой има ли опит и впечатления от K 615CE? Трябва ми къртач в този клас, а спаркито е с мн. добри данни и цена в сравнение с всичко останало! Лично аз тероризирам и изтезавам перфоратор с 3.1J удар на спарки вече 6-та година! Не го заменям за нищо друго!!! Като казвам "изтезавам", да се разбира буквално (занимавам се професионално със строит. ремонти).
Имам братовчет му BP 540 CE и съм доволен(гледам външно много си приличат), но не знам колко би устискал ежедневно ползване. Бих препоръчал много добре да се запознаеш с гаранционните условия. За перфоратора се оказаха, че след 80 работочаса трябва да се носи на профилактика за евентуална смяна на четки. При светеща сервизна лампичка също. И така като си сметна, ако го ползвам ежедневно да изкара около месец и после по сервизи.
Последна промяна от mitko64 на вт ное 06, 2012 11:06 am, променено общо 1 път.
Тани - модератор
А изтезаваш ли успоредно с него и някой Макита, Бош , Хилти или някакъв друг за да направиш разлика? И аз винаги съм бил доволен от Спарки .... докато не се наложи да го сменя :) Чак след това стигам до извода, че не е трябвало да съм доволен :wink: Съвета ми е да пробваш от някой колега и тогава да вземеш решение! Хубаво е пробата да стане при наличие на две машини - така например съм установил, че при пробиване на отвор Ф6 в бетон Макита с по- малък удар по документи се справя по-бързо от Бош. А Боша има по-голям откат , което дава лъжлива представа, че и удара му е по-голям, но много уморява ръцете! Ако бях пробвал поотделно двата , може би щях да избера Бош!
gogo7777 - майстор
че при пробиване на отвор Ф6 в бетон Макита с по- малък удар по документи се справя по-бързо от Бош. А Боша има по-голям откат , което дава лъжлива представа, че и удара му е по-голям, но много уморява ръцете! Ако бях пробвал поотделно двата , може би щях да избера Бош!
Има един важен момент, а именно честотата на удара :-D . При Макита и Хилти тоя момент е идеално синхронизиран и затова са №1. Пробивал съм "истински бетон :-D " с Макита и със Спарки и ще ви кажа, че Спаркито неможе даже да "разчопли" бетона, докато Макитата пробива с лекота. Не знам колегата по-горе как е изтезавал Спаркито, но мисля, че изтезаваният е бил самият той :-D
mitko64 - майстор
Дайте съвет откъде да намеря ръкохватка за стара лолвешка бормашина BZ 16, или от някаква друга( лично аз знам само за чешките Нарекс) за шийка 57мм.
Kumay - майстор
Качвам още три снимки на ъглошлайф-менте на Спарки! За мен се различава от оригинала, но за някои - не!

Прикачен файл

IMGP2100.jpg

Прикачен файл

IMGP2099.jpg

Прикачен файл

IMGP2098.jpg
orlin740 - напреднал
Днес случайно попаднах на руски сайт за ел.инструменти и с изненада открих, че някои техни онструменти с марката Энкор са идентични с нашите :) примерно BR100E :)
http://tools.wikimart.ru/instrument/dri ... 00_ehr_10/
orlin740 - напреднал
ято я машината, копие 1:1 :)

Прикачен файл

enkor.jpg
enkor.jpg (36.87 KиБ) Видяна 4639 пъти
bimbo - напреднал
интересува ме колко вида ротори има за ъглошлайф спарки 850 вт имам 3 бр с изгорели ротори
и3та са разли4ни както и предавките
ако някой знае нека помага ако има за продан също
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 50

Тема "Инструментите на Sparky - Ловеч" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: