• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 50
Ел. инструментите. Консумативи.
LazarGanev - "Велик майстор"
Вероятно се правят в един завод, какво толкова? Всеки знае, че тая машинка не е от Ловеч. :)
mitko64 - майстор
Едно питане за цената на 13мм патронник адаптор за SDSplus конкретно на спарки(заради по-дългата шийка,оформена за гаеч. ключ-мисля лагерче да монтирам).
Kumay - майстор
mitko64 написа:
Едно питане за цената на 13мм патронник адаптор за SDSplus конкретно на спарки(заради по-дългата шийка,оформена за гаеч. ключ-мисля лагерче да монтирам).
Специално на Спарки 7-8лв. Но става САМО за Спарки. DreBo - 15,60. Това са цени САМО за адаптора.
mitko64 - майстор
Благодаря за информациятя! Защо става само на Спарки, опашката с шлиците ли е по-къса? Ако е така идеята ми отпада.
LazarGanev - "Велик майстор"
А бе и аз забелязах такова нещо, ама си помислих, че е нещо дефектен моя, пък то било нарочно. Крадат номера от Хилти :wink:
Kumay - майстор
На Спарки каналът за съчмата е по-къс.
mitko64 - майстор
Благодаря още веднъж! Спестихте ми едно набутване.
M.S. - напреднал
Колеги,има ли някой впечатления от циркуляра Спарки ТК-65,че имам нужда от нещо подобно?
http://tomika.bg/index.php/detail/view/879
mitko64 - майстор
orlin740 написа:
Днес случайно попаднах на руски сайт за ел.инструменти и с изненада открих, че някои техни онструменти с марката Энкор са идентични с нашите :) примерно BR100E :)
http://tools.wikimart.ru/instrument/dri ... 00_ehr_10/
Te и рекламираните напоследък Felisatti имат такъв близнак, модела DF 10- 350.
reingar-x - специалист
Един въпрос и от мен за инструментите на sparky,търся си по-мощна бормашина(да мога да си бъркам разтвори лепила) кой модел да избера?Не ми трябва да има удар,само въртене бях чел ,че по-новите имали някакви проблеми а за старите машини елтос вече няма части.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 50

Тема "Инструментите на Sparky - Ловеч" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: