• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 64
Ел. инструментите. Консумативи.
EDI - майстор
Не съм я отварял, но май някъде бях чел, че е метално.Ще те излъжа обаче.
Krass - майстор
Ориентирай се към товаhttp://www.argo-market.com/Products/Details/229. Мощна, метално колело и съединител. Имам я и смятам, че е покупката на годината.

Бош 9 m/s , а тази 15 m/s
Последна промяна от Krass на съб дек 07, 2013 8:11 pm, променено общо 1 път.
svetozar - напреднал
Krass написа:
Ориентирай се към товаhttp://www.argo-market.com/Products/Details/229. Мощна, метално колело и съединител. Имам я и смятам, че е покупката на годината.

Проблема е че имам на McCulloch бензинова и не е нарязала 1 дъска за 15 години . Никога не проработи тва нещо . И пак я взимах от Аргомаркет. Тогава беше бая пари . И сега неща да чуя за тази фирма и за McCulloch :rolleyes:
dragozow - майстор
Кой модел е и какво и е на машината? Щото машини от тази марка спокойно изкарват 10 години. McCulloch със сигурност е по-добра от Бош и не се продава само при нас. Питам те кой модел е защото вероятно може да се поправи, зависи какво точно не е наред.
svetozar - напреднал
dragozow написа:
Кой модел е и какво и е на машината? Щото машини от тази марка спокойно изкарват 10 години. McCulloch със сигурност е по-добра от Бош и не се продава само при нас. Питам те кой модел е защото вероятно може да се поправи, зависи какво точно не е наред.
Проблема е че не ща да чуя за ремонт след толкова ремонти. Модела незнам защото е на вилата. Може да ти я донеса като ходя и да ти я подаря да си ремонтираш :supz:
dragozow - майстор
Не, само исках да помогна. Не ми я носи, имам си трион.
Станах собственик на McCulloch Pr2200. Цена 166лв.
Пък какъв ми е късмета на пролет ще видим!
cakev79 - специалист
цената е мн хубава,исками аз
crez - майстор
dragozow написа:
Всякакво стига да е чисто. Ако тече много сипвате по-гъсто и обратно. Отработеното може да запуши помпичката или да я повреди.
1500 моточаса на Хуксварна(Йонсерет) мазане на веригата с отработено масло и никакви проблеми нито повредена помпа нито запушена дюза. та какво има в тази помпа, бутало с "0" пръстен това е. Всичко е търговски трик на вас търговците. Същото като със зимни и летни гуми. :lol:
dragozow - майстор
Щом мислиш че е търговски трик като се счупи помпичката ще видиш колко струва. Маслото трябва да е чисто. Има евтини наливни масла по 3-4 лв.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 64

Тема "електрически верижен трион" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: