Ел. инструментите. Консумативи.
mavryt4o - майстор
пон окт 29, 2018 5:57 pmпишман_майстор написа:
Не се сещам кой търсеше яка резачка, носеща на голям тормоз, за бичене на дебели дървета . Ето една която неоправдано е подценявана . В един друг момент бих я купил, щото съм виждал и пипал такова чудо във варианта-близнак като Соло 694, уникално яка машина е , но просто реално ще ми стои на рафта в гаража без да я ползвам...Инак това чудо няма умарянка :D
Долмар ПС 9010 за 550лв, трябва се огледа добре разбира се преди покупка : https://www.olx.bg/ad/benzinovi-trioni- ... 7CQxk.html
Аз си търсих и намерих .Бях писал тук бичи без забележки.
iivanov - майстор
вт окт 30, 2018 10:09 amdragozow написа:
Или е сменен в един момент, често се случва да поръчват спирачни капаци.
Възможно е ! Но пък трябва да е сменил и стартерния капак , защото и по него няма драскотини .Имайки в предвид , че е екзотика , тоя пич се е вкарал в приключение .
borchoyor - специалист
Здравейте, искам да питам на моята щилка 241, комбинирания лост започна да не се връща от смукач на работен режим, след запалване и подаване на газ. Защо??? Благодаря
iivanov - майстор
Като за начало продухай или промий с WD карбуратора , така в сглобено състояние . Обърни особено внимание на местата , където влизат осичките на дросела и смукача .
borchoyor - специалист
вт окт 30, 2018 12:58 pmiivanov написа:
Като за начало продухай или промий с WD карбуратора , така в сглобено състояние . Обърни особено внимание на местата , където влизат осичките на дросела и смукача .
Ама той е m-tronic, май нямаше такива осички
iivanov - майстор
Погледна ли въобще ? :?
borchoyor - специалист
Общо взето да, свалих филтъра и гледам, ама...😗
iivanov - майстор
Погледни пак . Изводите на осичките са от лявата страна погледнато отзад на машината .
borchoyor - специалист
Чисто е, да ги напръскам ли с тефлонов спрей, за смазване?
iivanov - майстор
Не . Изключването е на механичен принцип . Огледай лостовата система . Пробвай на "сухо" да изключиш полугазта и гледай , какво се/не се задейства .

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: