• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 62
Ел. инструментите. Консумативи.
dragozow - майстор
По гаранционните карти не пише ли къде е сервиза на тия инструменти? Аз предполагам че някоя от големите фирми ги произвежда за Lidl с тяхната марка. Ако сервиза е в Lidl и нямат едно копче не си заслужава ниската цена. Повечето инструменти си изкарват гаранцията, но после не може да го хвърлиш. Аз предполагам че подобни евтини инструменти могат да се купят от марка със сервиз, гаранция и резервни части. Аз не бих си купил някаква техника от Метро, Lidl и Kaufland. Наскоро един във VW форума ме убеждаваше как двигателното масло в Kaufland било много добро. Освен цената не виждам какво му е добро и си купувам три пъти по-скъпо от Германия.
ZEDYCUS - майстор
Няма гаранционна карта, дават само касова бележка и ако стане нещо в гаранционния период връщат парите. А касовата след някое време избледнява(термохартия е и като се нагрее пак излиза надписа , някой ако не знае) :-D
dragozow - майстор
В такъв случай като стане нещо два дена след като е изтекла гаранцията хвърляте машината. По-добре някоя машина на Скил, Райдер и т.н.
ralev - специалист
По-добре машина от бакалия като Lidl отколкото от Арго - маркет. Драгозов много добре знаем как вие признавате гаранциите, и че 6 месеца се смятат за кратък срок във вашия сервиз. Така че по- добре спри да пишеш глупости и предположения какво би се случило евентуално след като си купиш машина от Lidl.
8180 - майстор
ZEDYCUS написа:
:-D Сигурно е сервизен център под прикритие или в нелегалност. Разгледах целия сайт никъде не пише ремонт на електроинструменти, еле пък на Парксайд. :butthead:
Дни преди откриването на Лидъл, лично съм монтирал улични табели на този сервиз, след мъчително и претенциозно съгласуване на дизайна.
Дори ми се върти, че Бушона (прякор на собственика) някакъв конкурс беше спечелил, а "германците" се натягаха яко.
Как е сега - ??? - питайте по телефона или някой, ако има път, да погледне табелите - от двете страни на улицата бяха (май), комбинирани с др. дейности на фирмата - не им е основен и единствен бизнес.
Допускам, че "германците" диктуват подробностите по рекламациите - сервизът може и да е "проформа" - не съм го ползвал за Лидъл продукти.
Възможно е и нещо да са ги натиснали по новата (убийствена) Наредба за рекламите в Сф, че сервизът е доста в центъра.
ZEDYCUS - майстор
Моя брадчед, като е питал в Пловдивския ЛИДЛ, са му казали да отиде с машината и касовата бележка за да му върнат парите. За София не знам, но тук при нас няма сервиз. А зегето му го оправихме по български, пуснал съм тема. :-D
profesionalist_wood - майстор
Интересно ми е дали някой е работил със зеге на Хилти и какви са му паричките? Че в нета информацията е нулева...

Прикачен файл

hilti-jig-saw-300x180.jpg
hilti-jig-saw-300x180.jpg (10.96 KиБ) Видяна 3878 пъти
jekasus - майстор
В Русия - 23 352,20рубли - около 1200 лв. Тук трябва да е по-евтино :?
profesionalist_wood - майстор
Питах във фирмата и ето какво ми отговориха...
Здравейте ,

Търсените от Вас цени са :

WSJ 850-EB - 750 лв без ДДС базова цена

WSJ 850-ET - 750 лв без ДДС базова цена

Двата посочени модела не се поддържат на склад в България. Срок за доставка – 12 до 15 работни дни след поръчка.

За възникнали въпроси сме на разположение на безплатния ни телефон 0800 123 98.

Поздрави,

Bilyana Miteva
Hilti Customer Service Representative

Hilti (Bulgaria) Ltd.

Bulgaria
1766 Sofia

Business Park Sofia, Building 11A, Floor 4

T +359 2 976 00 22 ¦ F +359 2 974 0 123

M +359 884 844 006
E Bilyana.Miteva@hilti.com

W www.hilti.bg

Customer Services - 0 800 12398

Яаа ама то цените приблизително колкото на фестул :?
marmoz - специалист
HILTI си е доста солидна марка,гърча еден перфоратор на 15г вече,е па не се разваля да му се невиди :)
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 62

Тема "Избор на прободен трион (зеге)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: