Ел. инструментите. Консумативи.
ky-kyy - майстор
съб дек 24, 2022 3:33 pmbrum написа:
бях на косъм да пробвам да регистрирам и куфара.

А е трябвало :lol:

Честито за винтоверта =D>

ПП Тия два лева, май ги взимат, когато се плаща кеш.
vencil - специалист
Леко разочароващо, но дойде машина произведена преди 2 години с отваряна куфар. Че и 2лв повече от цената на сайта. Толкова за Дикарт Консулт.
Ако са ти изпратили хартиена гаранция най-вероятно за това са отворили куфара щото няма как да видят серийният номер. Иначе странно за двете години по-ранно производство, моите и двата уреда бяха производство от същата година.

Иначе с регистрацията е така щото всеки елемент си има собствен сериен номер, ама си е досадно де аз също не съм регистрирал моят куфар :-D .
brum - майстор
Факт, гаранцията беше вътре. Не се замислих за това. И батериите, и уреда са на 3 години даже. 12/2019 са батериите, 01/2020 е винтоверта.
ky-kyy - майстор
Погледни го от добрата страна - старото матрял. Отлежал.
А и 2019, беше много добра година за батерии..... :supz: А и реколтата на винтоверти в началото на 2020, също беше богата.
пишман_майстор - майстор
Супер! Нищо им няма на батериите . След две -три зареждания почва пубертета им, дотогава са в "спящ" режим и могат дооста да стоят така, стига да не паднат под някакъв критичен минимум ( това м/у другото като явление клони към нула )
Ал_ - специалист
Толкова за Дикарт Консулт.
И аз нямам добри впечатления от тях, затова когато цената им е най-ниска ползвам опцията "най-ниска цена" в сайтове, от които предпочитам да пазарувам. Та така днес ми дойде същият верт от онлайнмашини на цената на дикарт. Батериите трябва ли да ги зареждам докрай сега, или да си стоят така?
vencil - специалист
Честито ама си го взел за 40 левчета повече, зареждай батериите.
brum - майстор
260лв го взех. Къде го има за 220лв?

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: