• 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 75
Ел. инструментите. Консумативи.
Фитилчо - майстор
griffin написа:
Фитилчо ти цял производствен цех си заформил :-D
Ама много си прав, и това е продиктувано от това, че много мразиМ да одим се молим на хората за инструмент, или да ми свършат работа някаква.
Е сега примерно от 4 месеца нбе мога да намеря стругар, да ми врътне осем панти, щото са от Неръждавейка. Правят те на маймуна.
Ела днеска, ела утре, сега имам много работа, ама отпуска съм ама трябва да водя кучето на зъболекар :lol:
Кажи си бе, не е срамно, неръждавейката се работи кофти, и мое се усерем, я да отвърна ножа, я да ми влачи матряла... А па аз искам да изкарвам макс по илядУ лева за рикия да има, и предпочитам си въртя месингче и джилезу :lol:

Ей нервите ми скъсаха, над 10 човека съм звунял да питам
Най накрая намерих де, ама.... ако имаш стругче да си ги врътнеш за един уикенд и да не си късаш нервите...
В сми, налага се!

Кефя се много на Кемпитата, имах нужда адски много, щото иначе взимах от един приятел, ама той все бачка с него и е много кофти. А мене ме хващат бесните да си бачкам по най невъобразими часове на денонощието :lol:

И те тЕка, човек тряа си има всичко !

А от скоро, инструменти НЕ ДАВАМ също така, щото ми писна да им се моля после да ми ги върнат или да са счупени.
Давам на макс 2-3 човека и това е...
greco93 - напреднал
Здравейте, ето днес с какво се сдобих. Новичко,свежичко.
Изображение
Изображение
Изображение

\:D/ \:D/
EDI - майстор
Бравос, да ти е честита придобивката. :partyman: Аз от как съм ДЕВАЛТ-а, пей сърце, пакетите нямат свършване.С три пакета го взех, и макар да са 1,5А, няма грешка.
KingLin - майстор
pgt написа:
King от къде ги взе тези куфари, че при нас няма такива битаци, като при ZEDYCUS.
Човека каза, че в продавалника спрял да ги пуска и сега обявите му са в базар.бг. Аз по телефона го намерих, а номера ми го даде stan73. Ако не ме лъже паметта 0988900212, човека е от Видин и не ми прилича на тъмнозелен по говора. Като му се обадих първия път, имаше само бошовски ментета и си взех два от тях. След време той сам ми се обади, че е заредил макитски и да пита дали все още се интересувам.
pgt - специалист
Ок, мерси за инфото :supz:
lov - майстор
То не е електричарско но темата е за хвалба на инструмент. Тъкмо на скоро един колега се оплакваше че няма малки динамометрични ключове по промоциите. Та на един пазар попаднах на това. Тъмнозеления вообще не знаеше какво продава. То не че и зяпачите бяха по в час :lol: иначе го бях изтървал.

Прикачен файл

P101077622.JPG
greco93 - напреднал
Chefo77 написа:
greco93, честито!!!
Благодаря ти, Chefo
Allan - специалист
+ 1 за винтоверта и аз имах Деволт, много здрави машини.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 75

Тема "Да се похваля" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: