griffin написа:Фитилчо ти цял производствен цех си заформилАма много си прав, и това е продиктувано от това, че много мразиМ да одим се молим на хората за инструмент, или да ми свършат работа някаква.
Е сега примерно от 4 месеца нбе мога да намеря стругар, да ми врътне осем панти, щото са от Неръждавейка. Правят те на маймуна.
Ела днеска, ела утре, сега имам много работа, ама отпуска съм ама трябва да водя кучето на зъболекар

Кажи си бе, не е срамно, неръждавейката се работи кофти, и мое се усерем, я да отвърна ножа, я да ми влачи матряла... А па аз искам да изкарвам макс по илядУ лева за рикия да има, и предпочитам си въртя месингче и джилезу

Ей нервите ми скъсаха, над 10 човека съм звунял да питам
Най накрая намерих де, ама.... ако имаш стругче да си ги врътнеш за един уикенд и да не си късаш нервите...
В сми, налага се!
Кефя се много на Кемпитата, имах нужда адски много, щото иначе взимах от един приятел, ама той все бачка с него и е много кофти. А мене ме хващат бесните да си бачкам по най невъобразими часове на денонощието

И те тЕка, човек тряа си има всичко !
А от скоро, инструменти НЕ ДАВАМ също така, щото ми писна да им се моля после да ми ги върнат или да са счупени.
Давам на макс 2-3 човека и това е...