• 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 50
Ел. инструментите. Консумативи.
Kumay - майстор
patologa_ds написа:
...
На информация ми казаха след 6 месеца да го закарам на профилактичен преглед!
Има ли такова нещо, защото сега забелязах, че са минали 8 месеца!? Ползвам го вкъщи. :)
В гаранционната карта на Спарки ясно ти е описано! Ако не си я чел - виж прикачените снимки:

Прикачен файл

Screen.jpg
Screen.jpg (82.23 KиБ) Видяна 2889 пъти

Прикачен файл

Screen1.jpg
Screen1.jpg (85.53 KиБ) Видяна 2889 пъти
MamaMy - майстор
Така пише. Вярно е, но все пак я занеси на профилактика. Ако имаш проблеми и нещо се ослушват, припомни им, че според закона за защита на потребителите законната гаранция за физически лица е минимум 2 години без значение какво е писано в гаранционната карта и дали въобще имаш такава. Носи си само касовата бележка. Ако си взел и фактурата гориш. Тоя закон вече не те грее. :?
mitko64 - майстор
То вярно пише, но го прочиташ чак в къщи. Когато ги питаш за срока на гаранцията(поне тези в НИК Христов) и дума не обелват за профилактика.
Kumay - майстор
mitko64 написа:
То вярно пише, но го прочиташ чак в къщи. Когато ги питаш за срока на гаранцията(поне тези в НИК Христов) и дума не обелват за профилактика.
Всеки търговец си има политика! :?
Аз освен, че натъртвам на всеки за профилактиката и неотварянето на машината при проблем, им подчертавам абзаца за профилактиката, заграждам полето с адреса за удължаването на гаранцията при HD моделите и ги карам да се разпишат под гаранционните условия!
dragozow - майстор
Аз също им казвам за шестте месеца, въпрос на разбиране за търговия. Като го излъжеш клиента няма да стъпи.
Kumay - майстор
dragozow написа:
Аз също им казвам за шестте месеца, въпрос на разбиране за търговия. Като го излъжеш клиента няма да стъпи.
:thumbs:

П.П. Калояне, честит имен ден! Здраве и късмет!
dragozow - майстор
Благодаря, никога не съм го празнувал. След няколко дни имам рожден ден, ще приема Subaru WRX, може и да не е ново.
Kumay - майстор
dragozow написа:
Благодаря, никога не съм го празнувал. След няколко дни имам рожден ден, ще приема Subaru WRX, може и да не е ново.
Мога ли да ти откажа?! :lol: Заповядай... мяса на ново!
Прикачен файл:
2013-Subaru-WRX-Concept-NYIAS.jpg
П.П. Ще ни дърпат ушите - оспамихме темата... :lol:
dragozow - майстор
Заслужава си, виж колко е готино.
turbobiit - напреднал
Колеги смятам да закупя от подаръчните оберфрези Х 52E на спарки,но ме плаши малката им мощност.Фрезата ще се ползва в малък цех за дограма вероятно 2 3 пъти седмично.Мога ли да разчитам на нея или да се насоча към нещо друго?
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 50

Тема "Инструментите на Sparky - Ловеч" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: