Код: Избери всички
В Бг не съм тествал само машините на Драгозов
Код: Избери всички
В Бг не съм тествал само машините на Драгозов
gogo7777 написа:Аз не искам да споря с никого относно качествата на подобни апарати. Истината е само една......За паленето казах, че съм се объркалЗабавлявам се като гледам (чета) как се оправдаваш ,а и ми е още по забавно когато се хвалиш !. Хайде отиди при кумеца ти и направи тест на машината и пиши по-обективно за резултатите. А ако пък искаш донеси я при мен и заедно ще я пробваме. Имам почти всички видове електроди, телове, бира, ракия и т.н. Ще ти покажа как да разбереш дали една машина заварява или не. Макар, че това малко или много е професионална тайна, но леко ще те открехна. Разбира се ако искаш. В Бг не съм тествал само машините на Драгозов (не ми е попадала още в полезрението). За критиците на Кракра (ти май си от тези
) ще ти демонстрирам как заварява чугун спрямо марков инвертор и дали не може да заварява с електрод 7018 на АС.
pansim написа:Не карам никой насила да ми вярва. Видях че се подлагат на съмнение моите думи...Това което бе изказано като съмнение за твоите мнения и думи изобщо не бе свързано с това което си представил тук!
Ето ви тема за размисъл с тези китайски машини. Пък купувайте от който си искате - било от мен или Драгозов или от пазара ...избора е ваш.
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 58&t=43900
agj написа: Това е мнение на pansim точно за такова чудо.А защо трябва да вярвате само на pansim!?Аз си мисля че подобно мнение може да бъде изказано с комерсиални цели![/quote]
pansim написа:Това нали ти си го писал. Виждаш, че няма комерсиални цели, има ИСТИНА и тя е в моите думи. За да не съм голословен дадох линк към другата тема.agj написа: Това е мнение на pansim точно за такова чудо.А защо трябва да вярвате само на pansim!?Аз си мисля че подобно мнение може да бъде изказано с комерсиални цели!
iivanov написа:Днес рано сутринта, ме извикаха да "погледна" един нов заваръчен инвертор. Не работел с 4 мм електроди.Ето точния модел на снимката /от нета е/Гордо стои надпис 200А При теста се оказа, че горкия китаец с труд достига до 120А. Изводите оставям на Вас. Продължавайте да си мислите, че с трици ще ловите маймуни. НЯМА ЕВТИНО И ХУБАВО.И сега "щасливия" собственик се чуди - хем има инвертор, хем няма. Ама паричките вече ги е дал...Честито на всички, решили да е..т дявола докато летиТова е мнение на pansim точно за такова чудо.
agj написа:А защо трябва да вярвате само на pansim!?Аз си мисля че подобно мнение може да бъде изказано с комерсиални цели!Освен това имаше и друго мнение на pansim ,той беше казал че тези машини не можели да работят с базични електроди !Та, някъде да видя в написаното от мен да споменавам нещо за дефекти и ремонти
Хей де сега да ми кажеш след като това чудо с труд достига до 120А как аз без никакъв проблем заварявах с 3,25 с базични и неръждаеми електроди !?
Благодаря, но нямам нужда от учител още повече пък ако е самохвалко!Твоя воля
с електроди 3,25мм.които изискват амперааж именно около 120 АмпераБраво.........
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: