• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 17
Ел. инструментите. Консумативи.
Ronin - специалист
Spokoiniq написа:
Makita 2450 или 2470 от колегата evdoki
Вече моя отнесе бая работа, лек, удобен, мощен.Не му правя реклама, просто е най-добрия избор за 300 кинта
Де е то...... 2470 за 300 лв.....Колега NIKY77 при теб има ли на тази цена......какво стана с промоциите.....
svetliopi44 - Чирак...
Упс 2470 не е от колегата но е същия .Перфектна машина.
Spokoiniq - майстор
От evdoki е машинката, служебно купихме и един HR3000 от него, след нова година ще го пуснем в действие и него :)
svetliopi44 - Чирак...
А с гаранцията как става номера понеже и аз съм от Сф а колегата е от Костенец а и доколкото забелязвам от снимките поне те са май правени за UK.
Spokoiniq - майстор
Той си я поема, фирмата продава и със фактура и всичко, явно и сервиз има, на по-висока цена,с евро щепсел, но пак беше по-ниска от на всички дилъри(за служебната ни говоря)
Niky77 - специалист
Хванахте ме неподготвен, правим инвентаризация, но да знаете - HR2230 - 262.65 с ДДС, HR2470 - 339.15 с ДДС, BHR240RFE - 791.10 с ДДС. Всички с подарък к-т свредла! Ъглошлайф 9558NB - от 189.00 на 158.00 с ДДС и подарък 5 диска за Inox. ДВЕ ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ!!!
svetliopi44 - Чирак...
Цените си ги бива .
Niky77 - специалист
Пичове, сервизите на Макита са на БГ гаранционните карти! Ако колегата си плаща на някой сервиз - става! Купите ли без БГ карта машина, разбирайте се с този, който ви я продава как ще я сервизира и в какви срокове.
shadowman - майстор
Един въпрос към Ники, ако ми подарят някаква джага/инструмент от Англия тук опртавя ли се, чака ли се много за чаркове, че един приятел си донесе от там винтовет Макита за 200 пари, а аз преди два месеца я купих за двойно повече и спусъка, по точно бавните си замина.
Niky77 - специалист
Всичко се оправя! Ако е модел, който продаваме - частите ги имаме в наличност! Чака се единствено ако е някое дърво. И да знаете не всичко от UK е стока - особено акум. машини! Не съм проверявал дали има още от 18V за 100 паунда с три батерии, но не мисля, че е изгодно за една година да свършат батериите! Нормално карат 3-4 години, ако се ползва редовно машината! Явно им се прави батерия по заявена предварително цена!!! А за повредената машина, защо не си я донесъл в сервиза?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 17

Тема "Какъв перфоратор?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: