Ел. инструментите. Консумативи.
velsi - Почетен майстор
И аз го имам този комплект. Наистина много добро качество. Но и аз счупих един.
madsnake - специалист
Колеги,
изчитайки темата не ми стана много ясно - препоръчвате ли титаниевите битове? Питам защото днес посетих магазин на бош и там ми казаха от бошовите титаниеви битове да не взимам. Не били хубави. Като разгледах темата виждам, че използвате нормални битове (не титаниеви, и не китайски от по 100 за 10 лв). Чудя се дали да инвестирам в титаниеви, защото самата инвестиция не е кой знае колко голяма.
mirk - майстор
Ами вземи си и от двата вида, обикновен торсионен на Бош е 1.50, а титаниевия 2,50 не е голяма разликата и пробвай да ли си заслужава 1 лев отгоре за жълтия цвят.
marian1 - майстор
и аз имам един "титаниев" но все още нямам отзиви за него освен че -работи.Титаниев написах в кавички,защото ако проверите,ще се уверите че бита не е от титан,а е с посипка-което ми звучи крайно несериозно.Даже сега ми идва на акъла,че го купих защото се замислих дали не е някаква уловка -бош- САЩ ? мноо странно за мен....
PIP - майстор
Зависи какъв винтоверт имаш. Ако ползваш impact driver, който има натрисане не бих препоръчал титаниевите, защото ги чупи много бързо.

Титаниевите са по-твърди и се захабват по-бавно, но се чупят.

Аз предпочитам качествени 'обикновени' битове - поне при мен карат повече.
madsnake - специалист
И аз четох, че титаниево е само покритието... Относно винтоверта - скил 18 волтов, точен модел в момента не мога да дам. Удар няма. За разлика в цената не говорим, тя е пренебрежима. В такъв случай ще се разходя пак до бош и ще взема няколко за тест ;)
EDI - майстор
Само покритието е от титаниев карбид на жълтите БОШ.Битовете са много добри, аз си работя с тях.Е, не професионално, но на вилата завих сигурно над 2000 видии и копчета с два бита 1 и 2 /по един за различните размери видии/.
madsnake - специалист
Колега аз 2000 винта ще завия сигурно за 2-3 месеца :) Днес в обедната почивка ще отскоча да взема за тест.

Едит:
Взех един PZ2 и един PH2 на Бош за проба. Развих и завих 10тина винта, доста добре лягат. Изглеждат здрави засега. То ще си каже след малко по-сериозната работа.
EDI - майстор
На мен не ми е занаят, и ми вършат работа.Ама сигурно и на Вас ще свършат добра. :)
PLOCHKATABG - специалист
Ет
Последна промяна от PLOCHKATABG на съб юни 05, 2010 2:21 am, променено общо 1 път.

Тема "Битове за винтоверт!!!?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: