• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 65
Ел. инструментите. Консумативи.
dragozow - майстор
Няма как, ние подържаме сервиз. В сервиза има 4 работника които взимат заплати и т.н. Подържаме на склад и около 40 000 позиции части. Сглобяваме и пробваме на място с клиента, може и да порежем. В Бриколаж и т.н. те пращат на друго място за сервиз, обикновено там не знаят, нямат части и др. Като искаш да купиш ти дават машината в кашон без да ти покажат как се слага верига, къде какво масло се сипва и т.н. За всичкото това плащаш малко по-добра цена там. Една помпичка за маслото или водещо колело да ти потрябват ги имам налични и ще ги вземеш на момента. В Бриколаж не знаят какво е това и пак ще дойдеш при нас или някой подобен. Специално електрическата няма да и падне цената повече при нас, от 288 е на 269 лв в момента. При Husqvarna вероятно от другата седмица ще имаме най-добрите цени в България за зимата. Та имаме различни приоритети с въпросните хипермаркети. Стараем се да предлагаме повече от това да продадем машина. Можех да вкарам от Китай бензинови дърворезачки на 120 лв с ДДС крайна цена, не искам защото си пълня сервиза с недоволни клиенти после. Такива недоволни идват и сега, купили си разни боклуци на "изгодна" цена.
todor_velikov - специалист
ок,абе незнам ама преди 5-6 г може би имах такава само че с пластмасовото колело,и от вашия магазин до дундуков за малко не ме изгонихте,нямахт такова колело,чакаше се за доставка и т.н :-D
dragozow - майстор
По принцип го има постоянно, струва 33.60 лв. Може да е имало проблем с доставката. Ако машината е купена от нас често сваляме част от нова машина за да е доволен клиента. Не гоним хората..
pif4o - специалист
Колеги за да не пускам нова тема, да взема да питам тука. В метро излиза на промоция един трион на блек&декер за 178 лв на мен ми се вижда много добра тази цена, но търсики в нета мнение за трион на тази марка не открих абсолютно нищо. Не открих такива верижни триони и в саита на блек&декер. Преди това твъргдо бях решил да си купя макита 4020 за 299 лева е на примоция или 3520 която е с 5 см по къса шина за 279 лева. Но сега като видях тая в метро малко се зачудих дали да не си спестя тези 100 лева при положение че тиона ще се ползва много малко няма да се режат кубици дърва, де се вика ще е така за зор заман. На всичко от горе декера е 1600 при 1800 за макитата. Какво ще ме посъветвате дали да се доверя на декера?
dragozow - майстор
На цената на Макитата купи McCulloch PM2200 или Partner ES 2200. Една и съща машина е, има метално водещо колело и съединител. Частите за тази машина се намират и са евтини. Може да се намери на цени 240-290 лв. Купи го от магазин за дърворезачки, не купувай от Метро, Бриколаж и т.н. При дистрибуторите на Husqvarna можеш да купиш машината. За електрическата Макита трябва Ники да каже как е защото ми е непозната. Ако си в София и държиш на нея ми пиши.
pif4o - специалист
Благодаря колега сега съм точно в темата на Ники :) и обсъждаме една промоция :) но за колелото и съединителя ще го питам :)
pif4o - специалист
Колеги купих си Макита. Машинката е оса жилачка с два гъза :-D Благодарности на колегата Ники много коректен търговец. Препоръчвам на всеки да се възползва от офертите му.
Стефан - майстор
По този начин, с триене на мненията от модераторите, форума няма да стане. Такава цензура не е имало и по татово време.
velsi - Почетен майстор
Е, аз тази вечер не прочетох нито едно мнение. Само подмятания от тема в тема. Що не се поразходиш малко на чист въздух?
Стефан - майстор
velsi написа:
.. Що не се поразходиш малко на чист въздух?
Не мога. Такова винце съм си направил, ....
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 65

Тема "електрически верижен трион" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: