Ел. инструментите. Консумативи.
miro_800 - специалист
aristokrata написа:
Добре де. Чудя се защо си взимате акумулаторни винтоверти,при положение,че няма да ги използвате професионално. Както казаха по-горе големият саморазряд и многото време за заряд на батерията,както и многото им други недостатъци ги поставят доста по-назад от електрическият Скил. Не вярвам да се налага да го използвате на места без ток,единственият му недостатък според мен е кабелът,който все ще се пречка.
Подкрепям!!!
Имам два райдера на 5 и 4 години.С кабел са.60 -70 и нещо лева бяха което не е много предвид качеството което показаха.Ползват се всеки ден в цех за дограма.Сега не знам качеството на нови такива какво е, но от тези двата съм много доволен, само им махнах пластмасовите "глави" отпред, защото не са удобни.
http://www.kupilisi.com/product_info.ph ... s_id=10168
Mega - специалист
Електрическия Skill е много готин, него съм пазарил за вилата. А този е за малки домашни ремонти. Не ми се мъкне Хилти от офиса или го нося и го забравям после. Така си имам нещо, с което да пробия малка дупка. Да завинтя 5-6 винта в ламината. Ако е на ръка е зор. Въпроса е да не очакваш чудеса от уред за домашна работа. За тези пари мен ме удовлетоврява напълно.
skartalov - специалист
Аз си взех предната промоция от LIND за 111 лв. и съм страшно доволен. Даже го препоръчах и на още 2 ма приятели и те са много доволни. Само че моя е 18V и е бетон!
aristokrata - специалист
skartalov написа:
Аз си взех предната промоция от LIND за 111 лв. и съм страшно доволен. Даже го препоръчах и на още 2 ма приятели и те са много доволни. Само че моя е 18V и е бетон!
Предполагам говориш за LIDL. За Линд не съм чувал,правя асоциация с шоколадите :-D
fox_vt - майстор
aristokrata написа:
Добре де. Чудя се защо си взимате акумулаторни винтоверти,при положение,че няма да ги използвате професионално. Както казаха по-горе големият саморазряд и многото време за заряд на батерията,както и многото им други недостатъци ги поставят доста по-назад от електрическият Скил. Не вярвам да се налага да го използвате на места без ток,единственият му недостатък според мен е кабелът,който все ще се пречка.
Това е вярно за старите модели със никел кадмиеви батерии,сегашните с литиевите батерии са класи напред-няма никакъв саморазряд даже и цяла година да не го ползваш и има достатъчно ток и сила през цялото време на ползване чак докато падне батерията.Друг е въпроса дали са качествени батериите ама това е друга тема.
joro39 - специалист
нали има 3 години гаранция ,пък и никаде не пише че не се отнася за батерията.
pavkatay - майстор
Гаранцията от ЛИДЪЛ е вятър-работа.Един хеликоптер купувах от там преди 2 месеца . Повреди се и като им го занесох веднага искаха да ми върнат парите.Аз парите съм ги дал-искам хеликоптер. Решиха, че ще проверят дали могат да го отремонтират. Естествено след 2 дни ми се обадиха даида да си взема парите.
dpp - специалист
В момента в Баумакс -Бургас рапродават машини от по -стари поколения. Метабо, Бош зелени, и т.н...гледам Перфоратора Метабо с двата патрона е намален на 340 лв 26-мулти.. :shock:
Така , че ако някой му трявба нещо да отлита..Има и големия винтоверт Ултрата с двете НиКа батерии за 270 лв :shock:
..всичко е ново - разпродажба.. :drinkers:
mitko64 - майстор
За перфоратора, ако визираш KHE 2443, не разбирам каква мощност е- в брошурата на Баумакс упоменават 410W?, а го откривам в Bauhaus.de с мощност 800W. Като споменавам Bauhaus някой знае ли, дали вече откриха магазин в София? Гледам търсят персонал.
kotyo - специалист
Тц, пред завършване са, ама не съм минавал последните 10 дена от там.

Тема "Винтоверт от хипрермаркет LIDL" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: