• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 36
Ел. инструментите. Консумативи.
Здравейте приятели!
Купих си ето тази машина.Това е китайско,но мисля че за хобитехника става и надявам се че ще ми върши работа.Но въпросът ми е от къде мога да си купя резервни ножове за нея.По магазините не съм виждал подобни.Ако може някой да ме насочи къде да търся.Живея в Бургас.

Ето това е машината:
Изображение

Изображение
UNIOR - модератор
Здр.
Този захват се използва при така наречените саблени триони, ножчета можеш да намериш в магазините на Практикер, или при всеки търговец на Бош, проблема идава от това че може да не ги държат налични, и ще трябва да почакаш няколко дена за доставка, но Бургас е голям град за това че е възможно и да греша за последното.

Пожелавам ти успех и се грижи за инструмента си
Niky77 - специалист
Виж при "Елко", на "Патриарх Евтимий" 1 трябва да има. Там ще те консултират с кой нож какво да режеш!
Благодаря ви,а когато направя нещо обещавам го споделя с вас.
beos - напреднал
mickivanov написа:
Веднага изниква въпроса... ами какво ли може FESTOOL в сравнение с това??? май скоро няма да разбера :)
Преди няма месец слагах ламиниран паркет в апартамента си и майсторите ми които ми правеха кухнята ми позволиха да ползвам тяхното "зеге" Festool .. точно като това на снимката!
Изображение

Мога да кажа че е супер неудобно .. включваш го с копчето отстрани и регулирането на оборотите се пада отзад на дръжката където е кабела.. иначе добре режеше и ножчетата бяха май доста добри ..
slavias - помощник
Здравейте колеги.
Това чудо :-D на техниката http://www.proshop.bg/rw/items/1112201- ... 70-aa.html
заслужава ли си парите или да дам още 20 гроша и да взема товаhttp://www.proshop.bg/rw/items/th60-sparky-th-60.html
Имам 35кв ламиниран паркет за слагане,като идеята е да остана със здрава машинка и след това :-D
evdoki - специалист
Според мен SKIL. Две години гаранция и не е Произход: България А с 20 те лева си купи прилични ножчета
slavias - помощник
Тези 400 вата дали са достатъчни.Спаркито е 500 :?
velsi - Почетен майстор
И за какво ти е мощност? Прободния трион реже заради оборотите, а не заради мощността. Освен това, дадената мощност е електрическа и няма нищо общо с реално извършената механична работа.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 36

Тема "Работа с прободен трион" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: