Ел. инструментите. Консумативи.
valmet - специалист
mitko64 написа:
Интересно ми е, че и двете ми Соли, показващи вече разлики по хоризонтала, по вертикала не са мръднали.
Съвсем нормално!При падане,удар или по-силен натиск,профила на нивелира там е най-уязвим.
Интересното за мен беше,когато започнах да работя с лазерен нивелир (De Walt 087k), че когато правиш предстенна обшивка (да речем),след направата й винаги дава малка разлика при поставянето на 2 м Sola по вертикала.
Разликата се получаваше от допустимото отклонение на двата уреда.

Kumay,днес защо беше скрил всички нивелири в магазина,да не би да знаеше че идвам?! :axe:
Kumay - майстор
valmet написа:
Kumay,днес защо беше скрил всички нивелири в магазина,да не би да знаеше че идвам?! :axe:
Като ще спамим - ще ти отговоря :-D
Те нивелирите си бяха там! Ама ти като се беше облещил в колежката... :rolleyes:
професионал - специалист
valmet написа:
Kumay,днес защо беше скрил всички нивелири в магазина,да не би да знаеше че идвам?!
Kumay написа:
Те нивелирите си бяха там! Ама ти като се беше облещил в колежката... :rolleyes:
Ха-Ха-Ха.Добър отговор! :supz: =D>
valmet - специалист
Да попитам-къде и кой се занимава с калибриране на лазерни нивелири?
Както и-виждал съм да продават "око" за нивелир (не знам дали това е точното наименование),интересува ме дали можеш сам да го смениш или кой се занимава с това?
Интереса ми е за обща култура,или ако ми се наложи да калибрирам или сменям нещо,да зная към кого да се обърна.
Kumay написа:
Виж сега!Един нивелир винаги може да се повреди при неправилна употреба,до като колежката не! :wink:

Тема "Какво е нужно за да си повредим нивелира?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: