Ел. инструментите. Консумативи.
comunikator - специалист
Мултишлайф Ferm FCT-160 vs. мултишлайф DREMEL 200 /125W/
Колеги тези двата в момента са на една цена но Ферм е с 160вата 1 год повече гаранция + куфар + 40 консуматива
Малко помощ при избора до края на деня ще съм благодарен!
Гост - специалист
Ти сам си си отговорил. Повече ватове, повече гаранция, повече консумативи, куфар...
Какво има да умуваш толкова.
comunikator - специалист
Гост написа:
Ти сам си си отговорил. Повече ватове, повече гаранция, повече консумативи, куфар...

Но не ми е позната Ферм като марка - Холадски са но от години производството е преместено в Китай
А дремела се е име и е намален с 30лв в момента
EDI - майстор
В общи линии каквото и да вземеш все тая.Аз имам един СКИЛ и ми върши идеална работа.Търси повечко мощност и качествени накрайници, другото е без значение.За какво ще го ползваш - инцидентно или ежедневно.
Абсолютно,с dremel работя от 15 г.Става за всичко.Сега съм dremel 400,с труваше 350 лв.с някои консумативи.За 100 лв.си ти е направо подарък.
Гост - специалист
comunikator написа:
Но не ми е позната Ферм като марка - Холадски са но от години производството е преместено в Китай
Името е важно нещо, но предполагам, че производството му е пак там, където и другите...

Ти си решаваш. Аз Имах Dremel, който подарих на племенника за Коледа, щото се запали да човърка разни неща. Купих си лидълския (беше намален с 10 лв от нормалната му цена)- има гъвкав накрайник и ми върши същата работа.
plamen6703 - майстор
comunikator написа:
Гост написа:

Ползвам Dremel 3000 и почти всички джунджурии към него, с гъвкаво рамо, стойка, имам горелка от същата марка... Ползвам ги почти ежедневно и съм много доволен от всичко изброено.
Въпроса е за какво ти трябва и колко интензивно ще го ползваш. Другият въпрос е дали можеш да отделиш пари да си купиш такава машина и съответните консумативи за нея и дали си заслужава да похарчиш пари за такава машина, ако същата работа може да ти върши една по-евтина машина...
Ако наистина ти трябва машина с марка Dremel това намаление от 30 лв. не трябва изобщо да го гледаш. Щом ти трябва я купуваш и си решаваш проблема.
Иначе нещата отиват в посока сърби, боли, драго ми е :)
iivanov - майстор
Имам го този 160 ватов ферм от няколко години . В куфара стойка , гъвкав вал и консумативи . Ползвах го за пришлаифването на едни нутове на вагонна шарка , за един таван . След това спорадично , за по-финни работи . Нямам забележки . Това , с гаранцията е афиф работа - чети дребния шрифт на гаранцията.
comunikator - специалист
Лиделския е пълен ташак с тия 22волта
Гост - специалист
comunikator написа:
Лиделския е пълен ташак с тия 22волта
Не говоря за този , на батерии. Имам на ток

Тема "Dremel 300" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: