• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 75
Ел. инструментите. Консумативи.
colyo - специалист
dragozow - майстор
Някаква форма за контакт няма ли?
profesionalist_wood - майстор
Има панел за контакти но не бачка, Има оставен телефон,ще потърся някой приятел да им се обади по телефона че аз не знам френски
colyo - специалист
В понеделник ще звънна до Евромаркет и ще ти дам резултат. :laola:
По-добре недей,ще се насоча към някое зеге,нямам вече сили да се разправям :partyman:Ще потърся някоя алтернатива.

Интересни емотикони имаш :) ,аз имам само десетина тъпи емотикони.
Купих си шмиргел 200 вата на Парксайд от Лидъл.Ще го ползвам за домашни нужди :) По-късно ще кача и снимки за прави ъгли :)

Прикачен файл

IMG_7403.JPG

Прикачен файл

IMG_7402.JPG

Прикачен файл

IMG_7401.JPG

Прикачен файл

IMG_7400.JPG

Прикачен файл

IMG_7399.JPG
colyo - специалист
Честито. Със здраве да си го ползваш. Не знам дали няма да ти е слабиък. Моя е 370 Вт и се мръщи като го напъна малко.
Последна промяна от colyo на ср юни 20, 2012 11:49 am, променено общо 2 пъти.
Еми ще го ползвам 2-3пъти в месеца та затова не си заслужава да хвърля 300-400лв за професионален шмиргел,понеже в службата има такъв и го ползвам.
colyo - специалист
Е чак пък 300 - 400 лв. Мойта пръчка я взех за 84-85 лв някъде. Не, че съм и спукал г...за от стъргане, но много ме доядя, че не мога да си наточа една бургия. Смених си работното място и вече освен WORD и EXCEL, друг часмаг не мога да си направя:)) Вчера ми слагаха врати и младежите загубили болтчетата на дръжките, ако го намаше шмиргелчето да престържем 20-ина глави, още щяха да се мотат. Тъй, че слаб - неслаб полезна джаджа си е .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 75

Тема "Да се похваля" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: