Ел. инструментите. Консумативи.
fbr - майстор
Писал съм за конкретния модел косачка, а Гардена имат доволно количество модели, че да генерализираме общо за марката.
animi2006 - специалист
пет дек 27, 2019 6:08 pmfbr написа:
Писал съм за конкретния модел косачка, а Гардена имат доволно количество модели, че да генерализираме общо за марката.
Всъщност бях си харесала точно този модел - Gardena powermat 37e. Харесала съм и Gardena 42e. Тези два модела имат мулчиране. Също така са по-леки от моделите 37 и 42, но без "е".
fbr - майстор
За този модел специално, мулчирането е възможно само при неособено висока трева, до 5-6 см над размера на окосената. При висока и сочна трева мулчирането просто е невъзможно, защото машината се задръства.
animi2006 - специалист
пет дек 27, 2019 10:25 pmfbr написа:
За този модел специално, мулчирането е възможно само при неособено висока трева, до 5-6 см над размера на окосената. При висока и сочна трева мулчирането просто е невъзможно, защото машината се задръства.
Кофти! А имате ли някаква идея за свестен модел ел. косачка, не много тежка, че няма как да я нося и по-мощна от 1200? А пък ако става и за мулчиране ще е супер. На една много стара и подпирах капака и се опитвах да кося без кош. Е, постигах някакви резултати, но си се задръстваше. Сегашната ми е Гардена 32см с мощност1200 и ми е слабичка, иначе е около 9 кг, което е ок
fbr - майстор
Не знам какво да Ви предложа, проста тази за която питате я имам и Ви пиша от собствен опит. Но напоследък съм я зарязал и ползвам това . Имам доста голям двор и винаги остава косенето за последния момент, а с нея става набързо. Е, вярно, не е със същото качество, но какво да се прави.

Тема "Електрическа косачка - проблем" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: